Hedde gij ut ok zo cow?

Gepubliceerd op 9 november 2021 om 12:37

En dan is het herfst, de dagen korter, de natuur doet haar werk. De mais van het land, de koeien lopen steeds minder vaak in het weiland. De korte broek wordt lange broek (alhoewel, boven de 15 graden twijfel ik wel eens ;).

Ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan onze 1e en 2e verdieping. Deze zijn hard nodig want de (zakelijke) gasten hebben hun gang naar onze boerderij goed gevonden. Soms is het doordeweeks net zo druk als in het weekend. We merken dat de zakelijke markt onze mogelijkheden m.b.t. sub ruimtes zeer kunnen waarderen. Dit alles gecombineerd met een lekkere lunch. Met hierin producten van eigen boerderij is het duurzaam smullen geblazen.

Evenementen van 100 personen zijn tegenwoordig geen uitzondering meer. Als zij willen op delen in kleinere groepen in verschillende ruimtes is dat geen probleem. Eind september ontvingen we zelfs een bedrijfs-familiedag van 350 personen. Leuk detail is dat een groot gedeelte van deze groep bestond uit expats. Dus daar werd onze Engelse talenknobbel even aangesproken. That went very good. Of not dan! Heel leuk om ons boeren-Brabants-feel-good-product te mogen "exporteren" naar bijvoorbeeld India.

Ondertussen kijken we uit naar het nieuwe jaar. We hebben weer heel veel leuke winteractiviteiten. Een middag of avond Oudhollandse spelen is natuurlijk ouderwets gezellig. Daarnaast hebben sinds kort ook Cornhole! Cornhole is heel populair in Amerika. Deze "cafe-sport" is vergelijkbaar met de gezelligheid van darten. Maar bij Cornhole ligt de moeilijkheidsgraad een stuk lager en heeft het gooien met "zakjes maïs" meer een agrarisch karakter. Probeer het eens als bedrijfsuitje of vrienden/familieuitje. Ook leuk in combinatie met een nieuwjaarsborrel !

 

Met boeren groet, houdoe! 

Boer John  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.