Naast onze evenementen bieden wij ook diverse producten voor dier en tuin. Al onze producten zijn volledig organisch, lokaal en dus heel duurzaam. Daarnaast is het fijn om te weten dat de koemest komt van dieren die het goed hebben gehad. Onze dieren lopen het hele jaar in de buitenlucht. 

Koe mest bodemverbeteraar

Van onze naastgelegen boerderij (Roodbont BV)  betrekken wij echte koe stalmest. Koemest bevat organische stof wat zorgt dat er beter vocht vastgehouden wordt. Daarnaast bevat koe mest stikstof, fosfaat en kali. Belangrijke meststoffen voor bijvoorbeeld uw rozen. 

Stro

Stro is toepasbaar voor vele dingen. Het meest gebruikt als strooisel voor diverse soorten dieren. Maar ook als vulling voor diverse dingen. Bijvoorbeeld voor het maken van "Abraham of Sarah" poppen. Let op, stro is wel brandbaar dus alleen buiten gebruiken. 

Hooi

Ons heerlijke hooi komt van natuurterrein. Dus duurzaam en ecologisch verantwoord. Dit hooi is 100% vrij van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Niet gecertificeerd maar voldoet wel aan de voorwaarden voor biologisch hooi. 

Compost
bodemverbeteraar

Onze compost is lokaal geproduceerd. Komt o.a. voort uit slootmaaisel. Eventueel gemengd met koe mest. Een goede bodemverbeteraar. Let op ! Compost kan een stukje plastic bevatten (ooit in de sloot gewaaid). Dus tijdens het strooien even er uit rapen. 

Interesse in onze tuin en/of dier producten bel/app 0651462995 of mail naar info@dommeltje.nl  Ophalen van de producten graag op zaterdag ochtend. Wij kunnen bij grotere afname dan met de shovel laden in uw aanhanger. 

Als voorjaarsactie, koe compost nu voor maar 1 euro per bak !