Jubileum

Uw bedrijf bestaat 50 jaar, uw collega is 25 jaar in dienst of jullie zijn 12,5 jaar getrouwd. Reden om dit bijzondere jubileum te vieren.

 

Tijdens de kennismaking zullen we met jullie om tafel gaan om jullie wensen te bespreken zodat wij deze kunnen realiseren. Wij zorgen ervoor dat jullie niets te kort komen. Zo hoeft u zich niet zorgen te maken om de gasten en kunt u optimaal genieten van een fijne jubileum. Ook na afloop kunt u meteen lekker uw bed in, zonder dat uw aanrecht vol staat met vaat en de slingers nog afgehaald moeten worden.

Over slingers gesproken.. Uiteraard mogen vrienden en familie, indien mogelijk, meehelpen versieren. Zij weten natuurlijk als geen ander waarmee ze de feestganger(s) het beste kunnen verrassen!

Wilt u gewoon lekker kletsen en borrelen met zijn allen en tussendoor een bittergarnituurtje of liever een uitgebreid programma met activiteiten en een buffet en afsluiten met een heerlijke ijstaart of wellicht een eigen gemaakte supercreatie? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. 

Om de middag/avond nog completer te maken is er ook de mogelijkheid om luxe hapjes te bestellen. 

 

Kijk op onze feestarrangementen om te kijken hoe uw jubileum er uit kan komen te zien.