Kom ook eens kijken in ons boerderij winkeltje !

Home » Contact

Contact


Openingstijden

Boerderij 't Dommeltje is een werkende boerderij én evenementenlocatie. U kunt uw evenement of uitje het hele jaar door met 10 maar ook met 500 personen boeken. Voor spontaan bezoek aan de boerderij kunt u het beste vooraf even bellen. 06-51462995

Hoogseizoen (mei t/m oktober)
In het hoogseizoen (van mei t/m oktober) is het terras alle dagen open tussen 13.00 en 16.00 uur. De weekenden in deze periode zijn soms erg druk met diverse evenementen. Het kan dan zijn dat we u als spontane bezoeker dan niet optimaal van dienst kunnen zijn. Vooraf bellen is daarom altijd een aanrader.

Laagseizoen (november t/m april)
In het laagseizoen kunt u het beste even bellen voor de openingstijden. Deze kunnen wisselen i.v.m. weersomstandigheden en lopende evenementen. De boerderij zelf (koeien, kalfjes) is vrijwel altijd toegankelijk. Rondkijken mag, let er wel op dat het een draaiend bedrijf is. Trekkers e.d. zijn (zeker op rustige tijden) actief. Laat uw kinderen dus ook nooit hier spelen als het terras niet geopend is. We kunnen de veiligheid dan niet garanderen. 

U kunt bij ons het hele jaar terecht voor uw vrijgezellenfeest, bruiloft, bedrijfsuitje, borrel, feest, activiteiten, familiedag, vriendendag, evenement en nog veel meer.

WE ZIEN U GRAAG OP DE BOERDERIJ!