arrangement boerenknecht

Bent u op zoek naar een betaalbare maar toch zeer complete dagvulling? Dan is het 'Boeren knecht arrangement' wellicht wat voor u! Van al onze voordeelarrangementen is de Boeren knecht het meest voordelig. Hieronder leest u meer informatie over wat u kunt verwachten bij dit programma. 

Voor wie?

Het Boeren knecht arrangement is uiterst geschikt voor familiedagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendengroepen en andere 'grotere' gezelschappen en is te boeken vanaf 10 personen. 

Wat houdt het arrangement in?

Tijdsduur:  5 uur

Bij aanvang wordt u welkom geheten door een medewerker van Boerderij 't Dommeltje. Deze medewerker zal uw gezelschap de rest van de dag begeleiden. Onder het genot van een kop koffie of thee (voor de kinderen is er ranja), wordt jullie programma samen met de betreffende begeleider besproken. Daarna is het tijd voor de door u gekozen activiteit. U kunt een keuze maken uit de volgende activiteiten:

Uiteraard is er ook nog tijd om gezellig met elkaar te borrelen op ons Boeren terras of in onze gezellige zaal. Na een actief dagprogramma sluiten jullie af met een boeren buffet met o.a. (h)eerlijke hachee van eigen boerderij! Lekker malse kipsaté, sla, diverse (stok)brood en kruidenboter. Dit buffet is naar wens uit te breiden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Aanvullende informatie

  • Parkeren is GRATIS!
  • Bij slecht weer vinden de activiteiten plaats in de schuur van 1200m2
  • Kinderen mogen vrij spelen in de speeltuin, op het springkussen, trampoline of in het hooi. Koetjes en kalfjes aaien mag natuurlijk ook zoveel als jullie willen!
  • Kledingadvies: Het is aan te raden om kleren te dragen die vies mogen worden. Eventuele laarzen kunt u bij ons lenen.

Tarieven

Volwassenen: €42,00
Kinderen 6-12: €21,00
Kinderen <6: GRATIS


Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee! 06-51462995
Bekijk ook ons andere aanbod aan voordeelarrangementen!

Andere arrangementen

Warme Winter Koewizz avond

Een BOERgondisch avondvullend programma met onze heerlijke Farmers wintergrill, gezellig borrelen en onze Bonte Koewizz activiteit.

Meer informatie

Arrangement herenboer

Eten, drinken en activiteiten

Meer informatie

Arrangement goed geboerd

Eten, drinken en activiteiten

Meer informatie

Arrangement boerendochter

Eten, drinken en activiteiten

Meer informatieVul uw eigen inhoud in.