Bruiloft

De zoektocht naar een droomlocatie is al een hele beleving op zich. Wij doen daar graag nog een schepje bovenop met onze inspirerende en sfeervolle Brabantse boerderij. Wat dachten jullie van een bruiloft tussen de koeien in de hooiberg of in onze stoere boeren schuur?

Trouwen in stijl op een echte boerderij!

Boerderij ’t Dommeltje is een gemoedelijke en landelijk gelegen boerderij in het Brabantse Boxtel. Al meerdere bruidsparen stapte bij ons in het huwelijksbootje. Onze boerderij is dan ook een officiële trouwlocatie. We vinden het belangrijk dat het bruidspaar zich thuis voelt en staan open voor jullie persoonlijke twist.

Er komt veel kijken bij een bruiloft, van het vastleggen van een locatie, programma en gastenlijst. Op de dag zelf de ceremonie, de toast, de catering, de bruidstaart, de fotograaf... tot en met het feest in de aangeklede feestzaal. Boerderij 't Dommeltje helpt daarom graag bij het opstellen van jullie grote dag. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de ceremonie, de toast, het buffet (met vlees van eigen boerderij!) én het grandioze feest? Allemaal op één locatie! 

Ons veelzijdige team staat tijdens de grote dag klaar om alles op rolletjes te laten verlopen. En dat alles met een oprechte glimlach.  Kijk op onze feestarrangementen om te kijken hoe jou bruiloft er uit kan komen te zien. 

Hoe ziet een bruiloft eruit op de boerderij? (voorbeeld)

  • Ontvangst van de gasten en het bruidspaar met koffie/thee
  • De ceremonie waarbij jullie elkaar het ‘ja-woord’ geven
  • Toast met bubbels en aansnijden van de taart!
  • Uitgebreid (h)eerlijk diner met o.a. gerookt vlees van onze eigen boerderij. In buffet, barbecue of shared dining.
  • Natafelen met koffie/thee. Tijd om op te frissen.
  • De avondgasten komen binnen. De dj's van Boerderij 't Dommeltje maken er een grandioos feest van! Uiteraard met drankjes én hapjes.

 

Samen met u bekijken we alle mogelijkheden die aansluiten op jullie wensen. Wij hebben alles in huis om jullie dag tot een succes te maken. Van horeca tot catering en van sfeervolle locatie tot aan de aankleding hiervan. Ook is onze boerderij een zeer geschikte locatie voor het maken van trouwfoto's.