Seminar/training

Gaat uw bedrijf vernieuwingen tegemoet en wilt u deze toelichten aan uw personeel of wilt u een interessante lezing geven? Ook dat is mogelijk voor zowel een groot als klein publiek. Boerderij 't Dommeltje beschikt over meerdere karakteristieken zalen waar we groepen kunnen faciliteren van 8 tot 500 personen. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om een meeting in het weiland of in de hooiberg te organiseren. 

Wij bespreken met u de wensen van het verloop van deze dag, de gewenste opstelling en de benodigdheden. Heeft u meerdere ruimtes nodig dan is dit uiteraard ook bespreekbaar. Verder beschikken we over alle faciliteiten om een lezing of iets dergelijks te geven, zoals beamers met scherm, Microfoons, flip-overs, noteblocks en pennen. 

Na een interessante seminar of lezing even lekker interactief bezig zijn? Doe eens gek en doe een stoomcursus boer/boerin. Een echte koe melken en lekker met de trekker door de blubber of ga werken aan je teambuilding skills tijdens de boerenlympics

Tussendoor een pauze inlassen voor een heerlijke lunch met verse luxe broodjes, soepen en producten van onze eigen boerderij? Of liever afsluiten met een heerlijk diner buffet met gerookte hamburgers en verse hachee van eigen boerderij, malse kipsaté, kipspiezen en verse vis? Dit in combinatie met onbeperkt drankjes (koffie/thee, fris, (speciaal)bier en wijn)? Kijk dan even bij onze vergaderarrangementen.