Events

Een leuke en interessante workshop geven voor uw werknemers, een symposium organiseren of een winterfair, ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben voldoende ruimte zowel binnen als buiten. Wij zorgen samen met u dat dit evenement een groot succes wordt. 

Een voorbeeld van een mooi event was het tweedaags event voor STEYR tractoren. Zij kwamen met een demotruck en verschillende tractors om de laatste nieuwigheden op het gebied van hun tractoren te showen. De tractoren stond buiten en zelfs binnen in de zaal 't Schop opgesteld.

Op de eerste dag werd er afgetrapt met een speciaal VIP event. Hiervoor ontvingen wij een aantal speciaal uitgenodigde gasten voor een demo van de nieuwe innovaties van STEYR. ‘S avonds verzorgden we een smaakvolle onbeperkte BBQ van het Herenboerbuffet met (h)eerlijke verschillende vleesgerechten van eigen boerderij.

Op de tweede dag werd een demo verzorgd voor circa 150 gasten. Op deze dag konden de bezoekers de innovaties van Steyr van dichtbij ervaren en kregen zij handige tips van het demoteam van Steyr. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Een ander mooi event was het bezoek van 'Primagaz'. Zij hadden bij een externe partij de zeepkistenraces geboekt. In goed overleg konden zij dit bij ons uitvoeren. Ze werden bij ons warm ontvangen met een lekkere kop koffie en een stuk met de hand gebakken Appeltaart met slagroom. overige drankjes konden zij gedurende het hele programma onbeperkt nuttigen. Na de inspannende activiteit kon er aangesloten worden van de uitgebreide barbecue met onder andere vlees van eigen boerderij, vis, boerenfrieten, diverse salades, diverse soorten brood en veel meer. 

Ook het LEV event van Cello op onze boerderij was een groot succes, zoals hieronder te zien is.