Boek nu voor 2021 en krijg een leuke korting !

Home » Zakelijk » Events

Events

Een leuke en interessante workshop geven voor uw werknemers, een symposium organiseren of een winterfair ,  Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben voldoende ruimte zowel binnen als buiten. Wij zorgen samen met u dat dit evenement een groot succes wordt. 

Een voorbeeld van een mooi Event was het bezoek van 'Primagaz' 

Zij hadden bij een externe partij de zeepkistenraces geboekt. In goed overleg konden zij dit bij ons uitvoeren. Ze werden bij ons warm ontvangen met een lekkere kop koffie en een stuk met de hand gebakken Appeltaart met slagroom. overige drankjes konden zij gedurende het hele programma onbeperkt nuttigen. Na de inspannende activiteit kon er aangesloten worden van de uitgebreide bbq met onder andere vlees van eigen boerderij, vis, boerenfrieten, diverse salades, diverse soorten brood en veel meer. 

Ook voor bijvoorbeeld een kerstborrel kunt u bij ons terecht. Of wat denk je van een luxe kerstbrunch met extra's zoals Erwtensoep met roggebrood en katenspek, of heerlijke kerststol met spijs en poedersuiker. Samen maken wij er een feestelijke afsluiting van het jaar van.