U kunt reserveren vanaf 10 betalende personen.

Home » Arrangementen » Arrangement herenboer

Arrangement Herenboer (vanaf 10 personen)

Bent u op zoek naar HET leukste, origineelste en meest geschikte uitje voor uw gezelschap? Dan is het 'Herenboer arrangement' wellicht wat voor u! Met dit arrangement beleeft u het boerderijleven op zijn aller best! Hieronder meer informatie over wat u kunt verwachten bij dit programma. 

Voorbeeldprogramma Herenboer

14.00 koffie/thee en appeltaart
14.30 activiteit naar keuze 
16.00 pauze 
16.30 tweede activiteit
18.00 Herenboer buffet
21.00 laatste rondje 

Tarieven:
Volwassenen: €82,00
Kinderen 6-12: €41,00
Kinderen 0-5: GRATIS

Voor wie?

Het arrangement 'Herenboer' is uiterst geschikt voor grote gezelschappen zoals; bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten, vriendengroepen en andere 'grotere' gezelschappen en is te boeken vanaf 10 personen. 

Wat houdt het arrangement in?

  • Onbeperkt drinken (koffie/thee, fris, bier, speciaalbier en wijnen) gedurende het hele programma
  • Aanvang met koffie/thee en heerlijke handgebakken appeltaart
  • Vrije keuze uit twee activiteiten
  • Onbeperkt Herenboer buffet!
  • Luxe IJstaart als toetje!

Tijdsduur:  7 uur incl. fris, (speciaal) bieren en wijnen

Bij aanvang wordt u welkom geheten door een medewerker van Boerderij 't Dommeltje. Deze medewerker zal uw gezelschap de rest van de dag begeleiden. Onder het genot van een kop koffie of thee en heerlijke handgebakken appeltaart, wordt jullie programma samen met de betreffende begeleider besproken. Daarna is het tijd voor de door u gekozen activiteiten. U kunt twee keuzes maken uit de volgende activiteiten waarvan max. 1  uit de begeleid+ groep:

Onbegeleid

Begeleid

Begeleid +

 

Uiteraard is er ook nog tijd om gezellig met elkaar te borrelen op ons Boerenterras of in onze gezellige zaal. Na een actief dagprogramma sluiten jullie af met een heerlijk Herenboer buffet waarbij het vlees (en eventueel vis) voor u wordt gebakken! Dit buffet is voorzien van diverse salades en stokbrood met kruidenboter. In de wintermaanden kunt u kiezen voor een heerlijk stamppottenbuffet met diverse vers gemaakte stamppotten, speklappen, rookworst en gehaktballen in jus. 

Als toetje sluiten jullie af met een heerlijke luxe IJstaart (Omelet Sibérienne)!

Aanvullende informatie

  • Parkeren is GRATIS!
  • Bij slecht weer vinden de activiteiten plaats in de schuur van 1200m2
  • Kinderen mogen vrij spelen op het springkussen en/of in het hooi. Koetjes en kalfjes aaien mag natuurlijk ook zoveel als jullie willen!
  • Kledingadvies: Het is aan te raden om kleding te dragen die vies mogen worden. Eventuele laarzen kunt u bij ons lenen.

Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Wij denken graag met u mee! 06-51462995