Een hete zomer!

Gepubliceerd op 6 september 2021 om 22:01

Beste mensen,

Alweer even geleden dat ik een blog schreef. De laatste maanden zijn denk ik wel de drukste uit mijn leven geweest. In ieder geval de meest turbulente! Nieuw gebouw, nieuwe mensen, nieuwe gasten, nieuwe (onnavolgbare en onduidelijke Corona) regels, gebouw bouwen, nog veel in het werk bepalen, nieuwe mensen aannemen, tussendoor nog full time boer zijn. Oh ja, en ergens was ik ook nog echtgenoot en vader. Al was deze rol het laatste jaar wel mager. Daarentegen werd ik zelf niet magerder, haha.Nu beginnen we in een "rustiger" vaarwater te komen. Heel druk, maar wel meer routine wat rust geeft. Ons team is een heel eind op sterkte en de zalen zijn klaar. Ondertussen hebben al weer diverse groepen mogen ontvangen. Ons nieuwe team heeft de afgelopen maanden een top prestatie geleverd. Het was af en toe best zoeken hoe en wat voor ons allemaal. Daarom ben ik zo dankbaar en trots dat we voornamelijk complimenten hebben gekregen over ons gebouw EN team. We zijn met z'n alle in een onbekende auto gestapt die in 5 seconden van 0 naar 200 ging. Dat was best spannend.

Ondertussen draaien we alweer zeker op ons oude nivo. Voor deze maand staan er alweer meer reserveringen dan ooit tevoren. Gasten wisten ons alweer snel te vinden. De ruime opzet van ons nieuwe pand heeft hier aan bijgedragen. Door een zee van ruimte is ons bedrijf zeer coronaproof en konden we mensen volgens de regels helpen.Winter is coming!


Alhoewel het vroeg lijkt, kijken we stiekum ook al uit naar de winter. Met overal vloerverwarming, coronaproof ventilatie en zeer sfeervolle ruimtes is het behaaglijk en gezellig op de boerderij. Door alle ruimte is er naast (bijvoorbeeld) een vergadering of kerstborrel ook ruimte om binnen allerlei activiteiten te doen. Wat dacht je van een koewizz, oud hollandse spelen, indoor jeu de boules, escape room, of een indoor 6 kamp natuurlijk. Heeft u zelf ideeën? Ook dat kan, wij vinden het leuk om mee te denken. Als het moet rijden we een trekker binnen met het springkussen erbij. Plek zat !

We zien er naar uit u te mogen ontvangen in de komende maanden. Loop gerust eens binnen om onze mooie nieuwe "schuur" te bekijken. 

 

Boer John

Reactie plaatsen

Reacties

Neeltje
3 jaar geleden

Jullie mogen trots zijn! Na zoveel tegenslag weer met volle kracht vooruit! Ik 🐄🐄🐄🐄🐄