Bedrijfsuitje

Uw jaarlijkse bijeenkomst of bedrijfsuitje organiseren? Bij boerderij 't Dommeltje hebben wij alle ingrediënten in huis voor een geslaagd dag- en/of avondprogramma. Vele organisaties zoals Phillips, Rabobank, ASML, VDL, Oriëntal, Interpolis, Brabant water, Waterschap, zorginstanties, provincies en gemeenten vonden hun weg al naar de gezelligste boerderij van Brabant. 

Afhankelijk van uw gezelschap en uw wensen, maken wij een passend programma. Dit kan bestaan uit enkel een (teambuilding) activiteit, maar ook een compleet arrangement met diverse activiteiten, een lunch of buffet en all-in dranken is mogelijk. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden:

 

Vergaderen in sfeer

Met diverse sfeervolle ruimtes binnen (60 tot 250m2) en een vrijwel onbeperkte ruimte buiten kunnen we voor gezelschappen vanaf 10 personen de mooiste vergaderarrangementen verzorgen. Grote gezelschappen tot wel vijfhonderd personen zijn ook bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. 

Vergaderen op de boerderij maakt de sfeer informeel, inspiratievol, gemoedelijk en laagdrempelig. Uiteraard met alle moderne middelen die een business evenement van tegenwoordig nodig heeft. Gratis wifi op de glasvezel, draadloze headset en een "mannetje" dat op ieder moment voor u klaar staat om de dag tot in de puntjes te regelen. Out of the box gaan? Dat kan met uitzicht over de koeien. Of misschien wel een bijeenkomst of een workshop tussen de hooibalen? Het is allemaal mogelijk! 

Boer-gondische lunch

Aansluitend verzorgen we een heerlijk boeren lunchbuffet met boerenbrood uit eigen oven, ambachtelijk rookvlees van onze eigen boerderij, typische (boer)gondische producten zoals brie, kaas en natuurlijk koffie, thee en jus d'oranje. Uiteraard is de lunch uit te breiden met huisgemaakte soep, kroketten en/of huisgemaakte hachee van de eigen boerderij. Ook bieden wij een luxe verzorgde lunch met luxe belegde broodjes. 

(Teambuilding) activiteiten op een échte boerderij 

Om het bedrijfsuitje helemaal compleet te maken, maakt u een keuze uit één of meerdere activiteiten. Wat dacht u van een stoomcursus boer of boerin waarbij al uw collega's een tractor gaan besturen en een echte koe gaan melken. Boerengolf tussen de koeien, de boerenlympics zes kamp en onze escaperooms lenen zich uitstekend als teambuilding activiteiten. Stel uw collega's op de proef in opdrachten waarmee ze in teamverband samen moeten werken. 

Buffet met producten van de boerderij 

U zult wel trek hebben na een dag op de boerderij. Onze boeren buffetten zijn zeer uitgebreid en er is voor ieder wat wils. Het vlees van de eigen boerderij wordt volledig onder eigen regie gemaakt. Dit gaat low en slow (minimaal 1,5 uur, maximaal 130 graden) waardoor het vlees lekker sappig blijft en een unieke rode kleur krijgt. We roken het vlees met hout uit eigen bos (berk).  Deze zorgt voor een unieke geur en smaakbeleving!  U kunt dus lekker achterover leunen en genieten van onze Boer-gondische producten. 

We bieden vier verschillende buffetten aan. Allen zijn voorzien van vers brood uit eigen oven, kruidenboter, ambachtelijke hachee (van eigen boerderij!), heerlijke malse kip in satésaus, sla met diverse toppings en dressing, een frisse kartoffelsalade en rustieke oerfrietjes.. Dit is het boerenknecht buffet. Het boerendochter buffet heeft daarnaast ook de gerookte hamburgers van eigen boerderij en malse kipspiezen. Het goed geboerd buffet heeft daarnaast ook nog vers fruit, een salade bar en een goed gevulde huzarensalade. Met ons herenboer buffet wordt het helemaal een feestje. Daarbij krijg u ook onze eigen (h)eerlijke biefstuk, 2 soorten vis en een feestelijke ijstaart als afsluiter. In de wintermaanden kunt u ook kiezen voor een stevig stamppottenbuffet

Borrelen bij de boer

Gezellig borrelen op de boerderij? Dat kan natuurlijk ook! Onze sfeervolle grote zaal beschikt over een gezellige boerenbar. Tegen voordelige tarieven is het mogelijk om voor een bepaalde tijd de dranken af te kopen. Zo hoeft u nergens naar te kijken en weet u vooraf wat u betaalt! 

Loeigoei personeelsfeest

Een volledig verzorgd gezellig avondprogramma? Wat dacht u van de Bonte Koewizz? Een quiz waarin twee teams tegen elkaar strijden met spelopdrachten uit de bekende tv show's zoals Ik hou van Holland, De Jongens tegen de Meisjes, enzovoorts. Omdat geen enkel gezelschap
hetzelfde is, kiezen we in overleg altijd de spellen die het beste aansluiten op uw doelgroep.