De arrangementen (alle prijzen incl. btw)

Vergaderruimte 1 dagdeel

A: Met koffie, thee en water, 15,- p.p. 
B: = pakket A +  frisdrank 21,- p.p.

Hele dag (9.00-17.00) incl. boerenlunchbuffet.

C: = pakket A maar dan hele daglunch 42,- p.p. incl. btw
D: = pakket B maar dan hele daglunch 53,- p.p. incl. btw
E: = pakket D +scherm (grote TV of beamer) + luxe lunch + na borrel incl. drankjes en snaaiplank (Boergondische plank met kaas uit de streek, ambachtelijke worst en rookvlees van eigen koeien, een zuurtje en een nootje) 70,- euro p.p. incl. btw

Uiteraard zijn alle programma's op maat aan te passen met activiteiten en eten nadien. Kijk ook eens bij de arrangementen voor uw bedrijfsuitje en/of teambuilding.

We beschikken over 10 ruimtes binnen, een verwarmde serre van 280m2 en een vrijwel onbeperkt terras welke grenst aan de weilanden waar de koeien lopen. Alle ruimtes zijn in boerensfeer, waardoor uw bijeenkomst een heel ander gevoel geeft dan in de reguliere "vergaderfabrieken". Vergaderen op het platteland heeft zo zijn voordelen.

-Volop gratis parkeren, op 6 minuten rijden van de snelweg A2 Eindhoven-Den Bosch

-gratis wifi op de glasvezel

-tijdens pauze even lekker wandelen op en rond de boerderij
-u verblijft in een nieuw en duurzaam gebouw met vloerverwarming en de modernste Co2 gestuurde ventilatie techniek. Dus zomer en winter altijd een aangenaam klimaat.

-u krijgt gedeeltelijk producten van onze eigen boerderij, dus duurzaam en diervriendelijk. Onze stal is altijd open voor publiek.

-u mag naast de 10 binnenruimtes zelfs de stal en hooiberg gebruiken als sub ruimte, een bijzonder prettige setting in de zomer.

 

ANDERS VERGADEREN

Op de boerderij vergaderen wij op 'eigen wijze'. Dit noemen we dan ook ''anders vergaderen''.  Anders vergaderen is een trend die steeds meer bedrijven op prijs weten te stellen omdat men in een andere sfeer nu eenmaal ook anders gaat denken. Het is dan ook niet vreemd dat vaak nieuwe ideeën buiten de muren van uw bedrijf ontstaan. Tijd voor vernieuwing of groei? Misschien is dit dan wel de uitgelezen kans om collega's uit hun comfort zone te halen en ze mee te nemen naar een unieke vergader locatie.

BUITENGEWOON VERGADEREN OP DE BOERDERIJ

Onze duurzame, werkende melkvee- boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is misschien wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. De vergaderruimtes met elk een authentiek karakter zijn de ultieme locatie om "out of the box" te denken. Houd tussendoor even een break en neem een kijkje bij de koeien in de stal of haal een frisse neus en wandel langs de weilanden. De informele sfeer en betrokken service van een klein bedrijf zijn natuurlijk dé extra pluspunten om een zakelijk evenement op de boerderij tot een succes te maken.

ALLES ONDER ÉÉN DAK, GEWOON GOED GEREGELD

Na een hele ochtend vergaderen is het tijd voor een stevige boerenlunch. Ook aan het einde van de dag kunt u bij ons terecht voor een (h)eerlijke boeren maaltijd met eerlijke producten van o.a. eigen boerderij. Uiteraard is het mogelijk om de dag af te sluiten met een borrel of (teambuilding-) activiteit. Samen met u maken we een passend programma. Wij zorgen voor de rest.

ZAKELIJK EVENEMENT DEELS/VOLLEDIG AFTREKBAAR

Sommige zakelijke uitstapjes zijn deels of volledig aftrekbaar. Dit geldt voor uitjes met een zakelijk karakter zoals een bedrijfspresentatie of voortgangsbespreking. Voor een organisatie als u is het interessant om bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst (vergadering/presentatie) te combineren met een teambuilding-activiteit. De kosten van het evenement zijn dan 100% zakelijk en aftrekbaar.

WERKKOSTENREGELING

Een vergadering, teambuilding of relatiedag vallen sinds 1 januari 2017 buiten de WKR (werkkostenregeling). Bij een WKR kunnen werkgevers hun medewerkers laten profiteren (tot een percentage van 1,2% van de totale loonsom) van vergoedingen en verstrekkingen. Denk hierbij aan bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, etentjes, enz. Meer informatie hierover leest u op deze website.