U mag weer met meer dan 100 personen boeken !

Home » Arrangementen » Arrangement vergaderen

Arrangement vergaderen

Organisaties besteden tegenwoordig veel tijd aan vergaderen. Soms zelfs zo veel dat dit de kwaliteit niet ten goede komt. Dat is zonde want er gaat veel tijd zitten in het organiseren en voorbereiden van zo'n zakelijke bijeenkomst. Wij nemen de organisatie graag (deels) bij u uit handen.

ANDERS VERGADEREN

Op de boerderij vergaderen wij op 'eigen wijze'. Dit noemen we dan ook ''anders vergaderen''.  Anders vergaderen is een trend die steeds meer bedrijven op prijs weten te stellen omdat men in een andere sfeer nu eenmaal ook anders gaat denken. Het is dan ook niet vreemd dat vaak nieuwe ideeën buiten de muren van uw bedrijf ontstaan. Tijd voor vernieuwing of groei? Misschien is dit dan wel de uitgelezen kans om collega's uit hun comfort zone te halen en ze mee te nemen naar een unieke vergaderlocatie.

BUITENGEWOON VERGADEREN OP DE BOERDERIJ

Onze duurzame, werkende melkvee- boerderij ligt in een landelijke en groene omgeving en is misschien wel dé broedplaats voor nieuwe creatieve ideeën. De vergaderruimtes met elk een authentiek karakter zijn de ultieme locatie om "out of the box" te denken. Houd tussendoor even een break en neem een kijkje bij de koeien in de stal of haal een frisse neus en wandel langs de weilanden. De informele sfeer en betrokken service van een klein bedrijf zijn natuurlijk dé extra pluspunten om een zakelijk evenement op de boerderij tot een succes te maken.

ALLES ONDER ÉÉN DAK, GEWOON GOED GEREGELD

Na een hele ochtend vergaderen is het tijd voor een stevige boerenlunch. Ook aan het einde van de dag kunt u bij ons terecht voor een (h)eerlijke boeren maaltijd met eerlijke producten van o.a. eigen boerderij. Uiteraard is het mogelijk om de dag af te sluiten met een borrel of (teambuilding-) activiteit. Samen met u maken we een passend programma. Wij zorgen voor de rest.

 

 * Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

* Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten!

* Aanvullend een boer-gondische lunch of boeren buffet boeken? Ook dat kan!

ZAKELIJK EVENEMENT DEELS/VOLLEDIG AFTREKBAAR

Sommige zakelijke uitstapjes zijn deels of volledig aftrekbaar. Dit geldt voor uitjes met een zakelijk karakter zoals een bedrijfspresentatie of voortgangsbespreking. Voor een organisatie als u is het interessant om bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst (vergadering/presentatie) te combineren met een teambuilding-activiteit. De kosten van het evenement zijn dan 100% zakelijk en aftrekbaar.

WERKKOSTENREGELING

Een vergadering, teambuilding of relatiedag vallen sinds 1 januari 2017 buiten de WKR (werkkostenregeling). Bij een WKR kunnen werkgevers hun medewerkers laten profiteren (tot een percentage van 1,2% van de totale loonsom) van vergoedingen en verstrekkingen. Denk hierbij aan bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, etentjes, enz. Meer informatie hierover leest u op deze website.