Ook voor kerstborrel en nieuwjaarsreceptie!

spontaan bezoek/terras/verse melktap

Boerderij 't Dommeltje is een werkende boerderij én evenementenlocatie. U kunt uw evenement of uitje het hele jaar door met tien maar ook met 500 personen boeken. Voor spontaan bezoek aan de boerderij bent u in principe altijd welkom. Wilt u zeker iemand spreken van de organisatie dan kunt u het beste vooraf even bellen. 06-51462995.  Omdat we een evenementenlocatie zijn, hebben we namelijk geen vaste openingstijden. Laat uw kinderen dus ook nooit hier spelen als het terras niet geopend is. We kunnen de veiligheid dan niet garanderen. Wilt u verse melk van de tap dan kunt u alle dagen terecht van 8.00 tot 20.00.

Hoogseizoen (mei t/m oktober)
In het hoogseizoen (van mei t/m oktober) is het terras alle dagen open tussen 12.00 en 17.00 uur. De weekenden in deze periode zijn soms erg druk met diverse evenementen. Het kan zijn dat we u als spontane bezoeker dan niet optimaal van dienst kunnen zijn. Vooraf bellen is daarom altijd een aanrader.

Laagseizoen (november t/m april)
In het laagseizoen kunt u het beste even bellen voor de openingstijden. Deze kunnen wisselen i.v.m. weersomstandigheden en lopende evenementen. De boerderij zelf (koeien, kalfjes) is vrijwel altijd toegankelijk. Rondkijken mag, let er wel op dat het een draaiend bedrijf is. Trekkers e.d. zijn (zeker op rustige tijden) actief. 

 

Telefonisch is ons kantoor bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Wanneer u buiten deze tijden belt of wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, kunt ook appen of mailen. Voor vragen over een bestaande reservering kunt u ons het beste een mail sturen. Vermeld indien mogelijk uw boekingsnummer erbij. Wij streven ernaar om uw mail de eerstvolgende werkdag te behandelen.