Spelen op de boerderij

Spelen op de boerderij. Voor kinderen (en ouders) een unieke ervaring. Lekker ouderwets springen in het hooi, spetteren in de modder of knuffelen met de kalfjes. Ook het reuze-koeien-springkussen en de trampoline (overdekt) zijn gewilde speelobjecten voor de kids. Om het dagje op de boerderij veilig te laten verlopen nog wel even een paar tips.

  • De boerderij bezoeken dient altijd te gebeuren onder begeleiding van een zelfstandige volwassene (21 jaar). Dit om toezicht en veiligheid van de kids te waarborgen. 
  • dieren knuffelen is hartstikke leuk, houd er wel rekening mee dat uw kinderen (en u zelf) altijd even de handen wassen met water en zeep of alcohol
  • spellen in de modder COOL !! u raad het al, neem altijd een setje extra kleren mee als u "buitenkinderen" heeft, het extra setje kleren (en handdoek) zal u de nodige rust geven tijdens het bezoek, ook kinderen zullen u dankbaar zijn
  • als u de boerderij bezoekt en kinderen gaan spelen dan worden ze VIES ! zie de fun van vies worden en laat het "schoon houden" van kleren vooral los en u heeft samen met uw kinderen en TOP dag !

Vul uw eigen inhoud in.