Privacy en cookies boerderij 't Dommeltje

Privacywet met ingang van: 25-05-2018 (versie 1)

Uw privacy is voor  Boerderij 't Dommeltje van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet die ingaat per 25 mei 2018. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken en verwerken. In deze privacyverklaring leggen we u graag uit wat we doen met uw persoonsgegevens. Indien u hierover vragen heeft of wanneer u graag wilt weten welke gegevens we bijhouden, neem dan contact op met Boerderij 't Dommeltje. 

Offerte aanvragen en het plaatsen van een reservering

Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt of een reservering plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Bij het betalen van de factuur krijgen we informatie over de betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij de naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van de door u verstrekte gegevens. Wij bewaren deze informatie tot de betaling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en Nieuwsbrief (de groene knop op onze website)

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw naam, geslacht (deze gebruiken we enkel voor de juiste aanhef in de correspondentie naar u toe), telefoonnummer en e-mail-adres, soort gezelschap/groep waarvoor u een reservering aanvraag, geschatte groepsgrootte en indeling. De gegevens worden zorgvuldig bewaard in ons klantenbestand. Indien u wenst dat deze gegevens worden verwijderd na uw reservering, laat dit ons dan weten. 

We maken op dit moment (nog) geen gebruik van nieuwsbrieven. Indien dit in de toekomst het geval zal zijn, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. In de nieuwsbrief kunt u aangeven of u in het vervolg wel of geen nieuwsbrieven meer van ons wenst te ontvangen. 

Andere partijen

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de dienst of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Reclame

Wij willen u graag op de hoogte stellen van de leukste nieuwtjes over onze boerderij. Dit doen wij door middel van

  • Het regelmatig plaatsen van berichten/foto's/video's op Facebook.
  • Het regelmatig plaatsen van foto's die gemaakt zijn op onze boerderij.
  • Wanneer wij tijdens uw bezoek aan de boerderij foto's maken waarbij u in beeld bent, zullen wij (in elk geval per 25 mei 2018) ten alle tijden toestemming vragen of de foto('s) gebruikt mogen worden voor onze website, facebook- bedrijfspagina of Instagram account. Bij grote groepen zullen wij toestemming vragen aan de door jullie aangestelde contactpersoon. Hij/zij is verantwoordelijk voor het instemmen of weigeren van de vraag.
  • Indien u ongewenst (online) beeldmateriaal (uit het verleden) tegenkomt waarop u duidelijk in beeld bent, laat dit ons dan weten. We zullen uiteraard dit ongewenste materiaal verwijderen indien u dat wenst. 

Advertenties

Onze dienst vertoont advertenties. Wij kijken of mensen deze leuk vinden, en gebruiken die informatie om in de toekomst alleen nog maar leuke of interessante advertenties en aanbiedingen te doen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze dienst/website gebruiken. Wij zijn nog bezig met een verwerkersovereenkomst met Google. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij zullen Google dan toestaan om de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google daarbij de IP-adressen niet anonimiseren. (vandaag: 21-05-2018)

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Cookies op de website

Boerderij 't Dommeltje gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Boerderij 't Dommeltje gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Boerderij 't Dommeltje
Hoog Munsel 9
5283 VT Boxtel
0411-689766 - 06-51462995
info@dommeltje.nl
www.dommeltje.nl

Vul uw eigen inhoud in.