15326116_1036706749772824_2088443432173720525_o


Noteer zondag 5 februari maar alvast in je agenda want dan vindt de tweede editie plaats van onze jaarlijkse winterfair! Dit keer onder de noemer ''KOE-linair Winterfair''. Zoals de naam al verklapt, staat alles deze middag in het teken van culinair genieten. En dat alles in onze NIEUWE ZAAL, De Barn!

Enthousiaste ondernemers uit de omgeving mogen dit jaar dan ook weer niet ontbreken en presenteren hun prachtige streekproducten in diverse kraampjes. We zetten al uw zintuigen aan het werk waarmee u kunt proeven, ruiken, zien en voelen. Ook voor de kids is er van alles te beleven. Wat precies, leest u hieronder...


BENT U ERBIJ!? Bezoekers zijn van harte welkom van 14.00 tot 18.00 uur.
Entree en parkeren is GRATIS!


Wat valt er te beleven?
Uiteenlopende (culinaire) ondernemers uit de omgeving presenteren hun producten op onze KOE-linaire Winterfair. Hier alvast een aantal namen van stands die u kunt verwachten tijdens deze wintermarkt:

Zoet & Lief, Winery & Herbs, De gevulde Knapzak van Hoeve Lange Vonder, Gezond magneet sieraad van Energetix, Van Zoggel Catering, WauwKleur, SoepDing, Ecopol, PROEF culinair en presenteren wij natuurlijk onze eigen Boeren Burger. Onze grillmasters bereiden de perfecte Boeren Burger volgens eigen recept middels onze gietijzeren Smoker. Alleen al van de geur ga je watertanden... deze moet je proeven!!

Ook staat er een LimoZin en een Biercaravan paraat om de dorst te lessen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw drankjes in ons gezellige Boeren café te bestellen. Wat dacht u van een warme chocomelk met slagroom!?

Voor de kids
Voor de kids is er ook volop vertier. Neem een kijkje bij de koetjes en de kalfjes. (Ook in de winter hebben wij schattige kalfjes die graag vertroeteld worden!) Het springkussen en de trampoline staan klaar... en spelen in de hooiberg is natuurlijk ook helemaal leuk! Wauwkleur zorgt voor vrolijke geschminkte snoetjes en samen met Zoet & Lief mogen zijn de lekkerste cupcakes versieren! 

En wat nog meer...?
Het programma houden we nog even geheim... net als onze NIEUWSTE activiteit! Deze zal op 5 februari OFFICIEEL geopend worden! Spannendddd!

Kosten
Entree en parkeren is zoals gewoonlijk gratis. Neem voor de zekerheid wel wat cash mee voor een culinaire versnapering en een verfrissend (of verwarmend) drankje. Ook voor de nieuwste nog te openen activiteit vragen wij een gereduceerde toegangsprijs. Aanmelden is niet nodig, maar we vinden het erg leuk als u zich 'aanwezig' meld voor ons Facebook event!

Waar
De Barn (nieuwe zaal)
Boerderij 't Dommeltje 
Hoog Munsel 9 te Boxtel

Heeft u vragen? 
Bel ons gerust op 06-51462995 of stuur een mailtje naar onze organisatie: info@dommeltje.nl


POSTER 1 SFEER