Met boeren trots presenteren we u onze gloednieuwe zakelijke website. Al een tijdje merken we dat steeds meer bedrijven en organisaties hun weg weten te vinden naar onze boerderij en dat zij hier ook erg enthousiast over zijn. Deze website is speciaal ingericht voor onze zakelijke gast die op zoek is naar een landelijk gelegen, doch sfeervolle plek voor een zakelijke bijeenkomst. 

Nieuwe zakelijke website

Van bedrijven die u voorgingen waren de reacties erg positief. Lees hieronder enkele reacties van zakelijke gasten die wij het afgelopen jaar hebben mogen ontvangen; 

''Onlangs vanuit het bedrijf hier onze kerstborrel georganiseerd en alles was perfect verzorgd. Het team neemt je alle zorgen uit handen en gaan tot het uiterste om je een geslaagde bijeenkomst te bezorgen. Laura, Niels en natuurlijk het team en Boer John niet te vergeten, Bedankt!'' 

(22 december 2017, Clementien de Ruijter, Rabobank)

''Personeels uitje Gulden Krakeling!
Een geslaagde avond. 
Het valt namelijk niet mee om het voor iedereen goed te doen qua activiteiten.
Iedereen werd enthousiast van de Boerenlympics en Escaperoom, super leuk opgezet door het Dommeltje!
Heerlijk gegeten en gedronken, een echte aanrader voor jong en oud.'' 

(31 oktober 2017, Gulden Krakeling)

''Wij hadden zondag 1 oktober ons jaarlijkse familie uitje van ons bedrijf HuRis bij 't Dommeltje. Van te voren dachten ze al supergoed mee met het invullen van het programma. En op de dag zelf waren ze ook erg flexibel en hebben ons een fantastische dag bezorgd. Het personeel is echt super!
We zijn de dag begonnen met een heerlijke boerenlunch. Qua activiteiten hadden wij gekozen voor de Boerenlympics en het Klimparcours. Beide superleuke activiteiten. Verder is het gewoon een ideale locatie voor alle leeftijden, voor iedereen is er genoeg te doen en te beleven.
We hebben de dag afgesloten met een BBQ en ijstaart, erg lekker allemaal!''

(Peggy Nanne-Dassen, HuRis, 9 oktober 2017)


Natuurlijk zijn we altijd benieuwd naar hoe we onszelf kunnen verbeteren. Mocht u nog bruikbare tips hebben? Laat het ons dan weten via info@dommeltje.nl . En niet onbelangrijk... vertel het door! Graag tot ziens!