Vers van de boerderij

Vul uw eigen inhoud in.

Bekijk onze decemberkalender!

December is de maand van de feestdagen. De perfecte periode om samen met familie, vrienden of collega's een gezellige (mid)dag te beleven. Onze boerderij is bijna de gehele maand december geopend behalve met sinterklaas, kerst en oud/nieuw. Check voordat je gaat boeken even onze decemberkalender! 

Klik hier voor ons winteraanbod:  Winter arrangementen, Bonte koewizz arrangement, kerst/nieuwjaarsborrel of winterse kerstlunch of nieuwjaarsbrunch. 

Wintermiddag in december kalender

Lees meer


Organiseer een kerstborrel, kerstbrunch of nieuwjaarsbrunch op de boerderij!

Bent u voor deze wintermaanden op zoek naar een originele locatie voor uw (zakelijke) lunch, kerstbrunch of kerstborrel? Onze gezellige Brabantse boerderij heeft speciaal voor de koude wintermaanden een winters lunchbuffet samengesteld. Geef bij uw reservering aan dat u een kerst of nieuwjaarslunch wilt reserveren. 

Lees verder op deze pagina om te zien wat er mogelijk is.

Lees meer


Bekijk onze nieuwe Dommeltje sfeerimpressie!

Tijdens deze dagen is er van alles te beleven op de boerderij. Niet voor onze gasten, maar ook voor ons is het heerlijk vertoeven op ons zonnige boeren terras. U bent het hele jaar door van harte welkom en onze deuren zijn (bijna) dagelijks geopend! Steeds vaker vinden families, vriendengroepen, maar ook bedrijven, feestvierders en zelfs aankomende bruidsparen hun weg naar de boerderij! De diversiteit aan groepen is nog nooit zo groot geweest en dat is leuk! We proberen het onze gasten elke dag weer naar hun zin te maken. Ongeacht met welk gezelschap u komt. 

In de afgelopen jaren is ons bedrijf veel gegroeid en hebben we hard gewerkt aan het huidige resultaat. En daar zijn we trots op! In deze video krijgt u een sfeerimpressie van de boerderij van nu! Reacties zijn van harte welkom.

We zien u graag op de boerderij!

Lees meer


Zomervakantie

Beste Dommeltje bezoekers! 

Bent u van plan om deze zomervakantie met uw vrienden, kinderen, kleinkinderen of familie onze boerderij te bezoeken!? Natuurlijk ben u van harte welkom! Echter hebben wij tijdens de schoolvakantie aangepaste openingstijden voor spontane bezoekers. 

Zo is ons terras tussen 12.00 en 16.00 uur geopend. De kinderen kunnen lekker buiten spelen in de hooiberg, op de trampoline, het springkussen of een kijkje nemen bij de koeien en de kalfjes. Daarnaast kunt u een heerlijk verkoelend drankje of ijsje nuttigen op ons zonnige boeren terras. 

Tijdens de bouwvak vakantie (31 juli t/m 18 augustus) hebben wij een leuke actie voor ons Maisdoolhof! Klik hier voor meer informatie!

Lees meer


Nieuwsgierig naar de tweede escaperoom op de boerderij?

Voor de trouwe volgers was het misschien al bekend dat wij de afgelopen tijd druk bezig zijn geweest aan de bouw van een tweede escaperoom! 
Na onze succesvolle eerste kamer, hebben we besloten om er direct nog een kamer bij te bouwen. Dit keer wel in een heel spannend thema...

Als team wordt je opgesloten in een... nogal grrrrriezelige en kerkelijke kamer. Anders dan de eerste escaperoom. Deze had als thema 'de Hooizolder' waar boerendochter Martha haar minnaars van het platteland mee naartoe nam, waarna zij zwanger raakte van een van deze mannen. Spelers moeten uit zien te vinden, wie de biologische vader is. Een nogal luchtig en 'gezellig thema' zou je zeggen. 

Lees meer


Lunchen bij de boer

Van donderdag tot en met zondag kunt u voortaan tussen 12.00 en 15.00 uur genieten van een heerlijke lunch op de boerderij! In samenwerking met Boer John en onze creatieve kok, is er een zeer gevarieerde lunchkaart ontstaan met voor elk wat wils. Ook aan de kids en aan de vegetariërs is gedacht!

Lees meer


Alleen deze week onze Goed Geboerd actie

LET OP: DEZE ACTIE IS VERLOPEN. Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor nog meer leuke acties!

Alleen deze week profiteert u van onze Goed Geboerd actie! Vanwege de opening van onze nieuwe zaal, De Barn, houden we een kortingsactie op ons Goed Geboerd arrangement. 

Wanneer u deze week (t/m 22 januari 21.00uur) ons Goed Geboerd arrangement boekt, krijgt u maar liefst 10% korting op het gehele arrangement! Ook krijgt u deze superleuke warme klompensloffen zodat u deze winter Goed Geboerd ten ijs kan gaan!

Klik hier voor alle informatie over dit arrangement.

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.