NIEUWS

Vul uw eigen inhoud in.

BOERDERIJ DAG BIJ BOERDERIJ 'T DOMMELTJE

KOM JE OOK?

BOERDERIJ

Lees meer


Campina Open Boerderijdag 31 mei 2019

**CAMPINA OPEN BOERDERIJDAGEN! Spring lekker met de kids op de fiets en breng een bezoekje aan Boerderij 't Dommeltje. Er is van alles te zien, doen en te beleven. 
U bent van harte welkom op de boerderij tussen 10.00 en 16.00 uur.

HOUDOE en graag tot ziens!

Lees meer


Beleef de boerderij op zijn best

Bekijk onze Dommeltje sfeerimpressie!

De lente is aangebroken. Al is dat nog niet echt te merken aan het weer. Gelukkig lijken de weersverwachtingen voor het aankomende weekend al meer op het weer dat bij de lente hoort. 

Tijdens deze dagen is er van alles te beleven op de boerderij. Niet voor onze gasten, maar ook voor ons is het heerlijk vertoeven op ons zonnige boeren terras. U bent het hele jaar door van harte welkom en onze deuren zijn (bijna) dagelijks geopend! Steeds vaker vinden families, vriendengroepen, maar ook bedrijven, feestvierders en zelfs aankomende bruidsparen hun weg naar de boerderij! De diversiteit aan groepen is nog nooit zo groot geweest en dat is leuk! We proberen het onze gasten elke dag weer naar hun zin te maken. Ongeacht met welk gezelschap u komt. 

In de afgelopen jaren is ons bedrijf veel gegroeid en hebben we hard gewerkt aan het huidige resultaat. En daar zijn we trots op! In deze video krijgt u een sfeerimpressie van de boerderij van nu! Reacties zijn van harte welkom.

Lees meer


Met Pasen zijn wij gesloten

Op 1e en 2e paasdag is onze boerderij gesloten. Vanaf 3 april zijn wij er weer. Heeft u vragen over ons aanbod en over (groeps)uitjes? Stuur ons dan een mailtje of vul het contactformulier in. We wensen u een zalig Pasen toe! 

Tot snel!

Pasen

Lees meer


Dommeltje gaat zakelijk!

Nieuwe zakelijke website

Met boeren trots presenteren we u onze gloednieuwe zakelijke website. Al een tijdje merken we dat steeds meer bedrijven en organisaties hun weg weten te vinden naar onze boerderij en dat zij hier ook erg enthousiast over zijn. Deze website is speciaal ingericht voor onze zakelijke gast die op zoek is naar een landelijk gelegen, doch sfeervolle plek voor een zakelijke bijeenkomst. 

Lees meer


Carnaval openingstijden

Met carnaval zijn wij een paar daagjes gesloten. Dat geldt voor de boerderij maar ook voor ons kantoor. Uiteraard mag u ons altijd een mailtje sturen. 
Vanaf woensdag 14 februari a.s. zijn wij weer aanwezig en beantwoorden wij graag uw vragen. 

Graag tot ziens en een gezellige carnaval namens ons Dommeltje team!

Carnaval gesloten

Lees meer


Interview met Boer John in vakblad Mens in bedrijf

Lees hier het interview van Boer John van Hal in het vakblad van Mens in bedrijf. Hierin verteld hij over hoe hij melkvee, horeca en evenementen combineert binnen zijn boeren bedrijf. 

't Dommeltje artikel interview met Boer John van Hal in Mens in bedrijf vakblad

Lees meer


WINTER-UITJE ACTIE!

LET OP: Deze actie is voorbij! Uiteraard is dit arrangement nog steeds te boeken. Meer informatie: Klik hier!


Boekt u in de maand februari een Happen & Ontsnappen arrangement? Dan krijgt u €3,- korting per persoon! Gebruik de code: HAPPENENONTSNAPPEN in uw offerteaanvraag om gebruik te maken van deze actie. Graag tot ziens!

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.