Vers van de boerderij

Vul uw eigen inhoud in.

Bekijk onze nieuwe Dommeltje sfeerimpressie!

Tijdens deze dagen is er van alles te beleven op de boerderij. Niet voor onze gasten, maar ook voor ons is het heerlijk vertoeven op ons zonnige boeren terras. U bent het hele jaar door van harte welkom en onze deuren zijn (bijna) dagelijks geopend! Steeds vaker vinden families, vriendengroepen, maar ook bedrijven, feestvierders en zelfs aankomende bruidsparen hun weg naar de boerderij! De diversiteit aan groepen is nog nooit zo groot geweest en dat is leuk! We proberen het onze gasten elke dag weer naar hun zin te maken. Ongeacht met welk gezelschap u komt. 

In de afgelopen jaren is ons bedrijf veel gegroeid en hebben we hard gewerkt aan het huidige resultaat. En daar zijn we trots op! In deze video krijgt u een sfeerimpressie van de boerderij van nu! Reacties zijn van harte welkom.

We zien u graag op de boerderij!

Lees meer


Zomervakantie

Beste Dommeltje bezoekers! 

Bent u van plan om deze zomervakantie met uw vrienden, kinderen, kleinkinderen of familie onze boerderij te bezoeken!? Natuurlijk ben u van harte welkom! Echter hebben wij tijdens de schoolvakantie aangepaste openingstijden voor spontane bezoekers. 

Zo is ons terras tussen 12.00 en 16.00 uur geopend. De kinderen kunnen lekker buiten spelen in de hooiberg, op de trampoline, het springkussen of een kijkje nemen bij de koeien en de kalfjes. Daarnaast kunt u een heerlijk verkoelend drankje of ijsje nuttigen op ons zonnige boeren terras. 

Tijdens de bouwvak vakantie (31 juli t/m 18 augustus) hebben wij een leuke actie voor ons Maisdoolhof! Klik hier voor meer informatie!

Lees meer


Nieuwsgierig naar de tweede escaperoom op de boerderij?

Voor de trouwe volgers was het misschien al bekend dat wij de afgelopen tijd druk bezig zijn geweest aan de bouw van een tweede escaperoom! 
Na onze succesvolle eerste kamer, hebben we besloten om er direct nog een kamer bij te bouwen. Dit keer wel in een heel spannend thema...

Als team wordt je opgesloten in een... nogal grrrrriezelige en kerkelijke kamer. Anders dan de eerste escaperoom. Deze had als thema 'de Hooizolder' waar boerendochter Martha haar minnaars van het platteland mee naartoe nam, waarna zij zwanger raakte van een van deze mannen. Spelers moeten uit zien te vinden, wie de biologische vader is. Een nogal luchtig en 'gezellig thema' zou je zeggen. 

Lees meer


Lunchen bij de boer

Van donderdag tot en met zondag kunt u voortaan tussen 12.00 en 15.00 uur genieten van een heerlijke lunch op de boerderij! In samenwerking met Boer John en onze creatieve kok, is er een zeer gevarieerde lunchkaart ontstaan met voor elk wat wils. Ook aan de kids en aan de vegetariërs is gedacht!

Lees meer


Alleen deze week onze Goed Geboerd actie

LET OP: DEZE ACTIE IS VERLOPEN. Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor nog meer leuke acties!

Alleen deze week profiteert u van onze Goed Geboerd actie! Vanwege de opening van onze nieuwe zaal, De Barn, houden we een kortingsactie op ons Goed Geboerd arrangement. 

Wanneer u deze week (t/m 22 januari 21.00uur) ons Goed Geboerd arrangement boekt, krijgt u maar liefst 10% korting op het gehele arrangement! Ook krijgt u deze superleuke warme klompensloffen zodat u deze winter Goed Geboerd ten ijs kan gaan!

Klik hier voor alle informatie over dit arrangement.

Lees meer


KOE-linair Winterfair bij de Boerderij!

15326116_1036706749772824_2088443432173720525_o


Noteer zondag 5 februari maar alvast in je agenda want dan vindt de tweede editie plaats van onze jaarlijkse winterfair! Dit keer onder de noemer ''KOE-linair Winterfair''. Zoals de naam al verklapt, staat alles deze middag in het teken van culinair genieten. En dat alles in onze NIEUWE ZAAL, De Barn!

Enthousiaste ondernemers uit de omgeving mogen dit jaar dan ook weer niet ontbreken en presenteren hun prachtige streekproducten in diverse kraampjes. We zetten al uw zintuigen aan het werk waarmee u kunt proeven, ruiken, zien en voelen. Ook voor de kids is er van alles te beleven. Wat precies, leest u hieronder...


BENT U ERBIJ!? Bezoekers zijn van harte welkom van 14.00 tot 18.00 uur.
Entree en parkeren is GRATIS!


Wat valt er te beleven?
Uiteenlopende (culinaire) ondernemers uit de omgeving presenteren hun producten op onze KOE-linaire Winterfair. Hier alvast een aantal namen van stands die u kunt verwachten tijdens deze wintermarkt:

Zoet & Lief, Winery & Herbs, De gevulde Knapzak van Hoeve Lange Vonder, Gezond magneet sieraad van Energetix, Van Zoggel Catering, WauwKleur, SoepDing, Ecopol, PROEF culinair en presenteren wij natuurlijk onze eigen Boeren Burger. Onze grillmasters bereiden de perfecte Boeren Burger volgens eigen recept middels onze gietijzeren Smoker. Alleen al van de geur ga je watertanden... deze moet je proeven!!

Ook staat er een LimoZin en een Biercaravan paraat om de dorst te lessen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw drankjes in ons gezellige Boeren café te bestellen. Wat dacht u van een warme chocomelk met slagroom!?

Voor de kids
Voor de kids is er ook volop vertier. Neem een kijkje bij de koetjes en de kalfjes. (Ook in de winter hebben wij schattige kalfjes die graag vertroeteld worden!) Het springkussen en de trampoline staan klaar... en spelen in de hooiberg is natuurlijk ook helemaal leuk! Wauwkleur zorgt voor vrolijke geschminkte snoetjes en samen met Zoet & Lief mogen zijn de lekkerste cupcakes versieren! 

En wat nog meer...?
Het programma houden we nog even geheim... net als onze NIEUWSTE activiteit! Deze zal op 5 februari OFFICIEEL geopend worden! Spannendddd!

Kosten
Entree en parkeren is zoals gewoonlijk gratis. Neem voor de zekerheid wel wat cash mee voor een culinaire versnapering en een verfrissend (of verwarmend) drankje. Ook voor de nieuwste nog te openen activiteit vragen wij een gereduceerde toegangsprijs. Aanmelden is niet nodig, maar we vinden het erg leuk als u zich 'aanwezig' meld voor ons Facebook event!

Waar
De Barn (nieuwe zaal)
Boerderij 't Dommeltje 
Hoog Munsel 9 te Boxtel

Heeft u vragen? 
Bel ons gerust op 06-51462995 of stuur een mailtje naar onze organisatie: info@dommeltje.nl


Lees meer


Groene stal, blije koeien!

Niet alleen onze gasten, maar ook onze koeien houden we graag tevreden. Deze maand kreeg de koeienstal een GROENE upgrade met de zogenaamde 'Groene Vlag Vloer'. Een prima kerstcadeautje voor de dames!

Deze upgrade zorgt voor een nog beter welzijn van de koeien. De roosters zijn van een verend materiaal gemaakt dat zachter aanvoelt en dus zorgt voor meer comfort. Het 'lopen in de wei' wordt zo enigszins nagebootst. 

Lees meer


Bijzondere openingstijden in december

Boerderij 't Dommeltje is het gehele jaar geopend. In de maand december hebben we een aantal uitzonderingen: 

  • Zondag 11 december: gesloten
  • Zondag 25 en maandag 26 december (1e en 2e kerstdag): gesloten

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.