NIEUWS

Vul uw eigen inhoud in.

15 maart geen school? Kom gezellig naar de boerderij!

Op 15 maart lekker vrij van school? 

Kom met papa en mama, met opa en oma, of met allemaal naar de boerderij!
Onze activiteit Toer de boer, een speurtocht met héle leuke weetjes van de boerderij, is op deze dag helemaal gratis voor jullie. 

De speurtocht is in de stal, dus laat het maar lekker regenen!! :) 

Wij zijn geopend van 11:30 - 17:00. Kom lekker lunchen en geniet samen van de kids van een middagje boerderij!

Tot vrijdag!! 


 

IMG_0435.JPG

Lees meer


Campina Open Boerderijdag 31 mei 2019 (info volgt!)

**CAMPINA OPEN BOERDERIJDAGEN! Spring op lekker met de kids op de fiets en breng een bezoekje aan Campina Open Boerderijdag in Boxtel. Er is van alles te zien, doen en te beleven. 
U bent van harte welkom op de boerderij tussen 10.00 en 16.00 uur.

HOUDOE en graag tot ziens!

31870966_1510013215775506_1134113211457470464_n

Lees meer


MOEDERDAG - Geef je moeder een BOERENKNECHT cadeau!

Op zoek naar een leuk idee om jouw moeder op moederdag in het zonnetje te zetten? Trakteer haar op 13 mei op een gezellig dag op de boerderij! Speciaal voor deze dag hebben we een leuke actie opgezet voor het hele gezin.

De BOERENKNECHT moederdagspecial duurt 4 uur en is inclusief drankjes (koffie/thee, fris, bier, speciaalbier en wijn), inclusief een potje boerengolf en een uitgebreide boeren brunch met een extraatje voor alle moeders!

mOEDERDAG SPECIAL

Lees meer


Beleef de boerderij op zijn best

Bekijk onze Dommeltje sfeerimpressie!

De lente is aangebroken. Al is dat nog niet echt te merken aan het weer. Gelukkig lijken de weersverwachtingen voor het aankomende weekend al meer op het weer dat bij de lente hoort. 

Tijdens deze dagen is er van alles te beleven op de boerderij. Niet voor onze gasten, maar ook voor ons is het heerlijk vertoeven op ons zonnige boeren terras. U bent het hele jaar door van harte welkom en onze deuren zijn (bijna) dagelijks geopend! Steeds vaker vinden families, vriendengroepen, maar ook bedrijven, feestvierders en zelfs aankomende bruidsparen hun weg naar de boerderij! De diversiteit aan groepen is nog nooit zo groot geweest en dat is leuk! We proberen het onze gasten elke dag weer naar hun zin te maken. Ongeacht met welk gezelschap u komt. 

In de afgelopen jaren is ons bedrijf veel gegroeid en hebben we hard gewerkt aan het huidige resultaat. En daar zijn we trots op! In deze video krijgt u een sfeerimpressie van de boerderij van nu! Reacties zijn van harte welkom.

Lees meer


Met Pasen zijn wij gesloten

Op 1e en 2e paasdag is onze boerderij gesloten. Vanaf 3 april zijn wij er weer. Heeft u vragen over ons aanbod en over (groeps)uitjes? Stuur ons dan een mailtje of vul het contactformulier in. We wensen u een zalig Pasen toe! 

Tot snel!

Pasen

Lees meer


Dommeltje gaat zakelijk!

Met boeren trots presenteren we u onze gloednieuwe zakelijke website. Al een tijdje merken we dat steeds meer bedrijven en organisaties hun weg weten te vinden naar onze boerderij en dat zij hier ook erg enthousiast over zijn. Deze website is speciaal ingericht voor onze zakelijke gast die op zoek is naar een landelijk gelegen, doch sfeervolle plek voor een zakelijke bijeenkomst. 

Nieuwe zakelijke website

Lees meer


Carnaval openingstijden

Met carnaval zijn wij een paar daagjes gesloten. Dat geldt voor de boerderij maar ook voor ons kantoor. Uiteraard mag u ons altijd een mailtje sturen. 
Vanaf woensdag 14 februari a.s. zijn wij weer aanwezig en beantwoorden wij graag uw vragen. 

Graag tot ziens en een gezellige carnaval namens ons Dommeltje team!

Carnaval gesloten

Lees meer


Interview met Boer John in vakblad Mens in bedrijf

Lees hier het interview van Boer John van Hal in het vakblad van Mens in bedrijf. Hierin verteld hij over hoe hij melkvee, horeca en evenementen combineert binnen zijn boeren bedrijf. 

't Dommeltje artikel interview met Boer John van Hal in Mens in bedrijf vakblad

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.