NIEUWS

Vul uw eigen inhoud in.

Tijdens de kerstdagen en op 01 januari 2019 zijn wij gesloten.

Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij gewoon geopend!

Wij wensen iedereen prettige kerstdagen en een fantastisch 2019

Lees meer


Openingstijden herfstvakantie 2018

Tijdens de herfstvakantie (13 oktober t/m 21 oktober 2018) bent u van harte welkom op ons gezellige boeren terras. Kom gezellig een middagje langs met de kinderen of kleinkinderen. De boerderij is alle dagen van de herfstvakantie geopend tussen 13.00 en 16.00 uur. Daar kunt u een heerlijk warm (of koud) drankje bestellen. 

Wat is er te doen?

Kinderen kunnen lekker spelen in het hooi, op de trampoline of op het springkussen. Iets leuks doen met het gezin, vrienden of familie? Speel dan een potje boerengolf,slenter door de stal met 'toer de boer' of kom gezellig voor een lekkere kop warme chocomel! Voor groepen onder de 10 personen hoeft u vooraf niet te reserveren. Komt u tussen 13.00 en 16.00 uur, dan zit u altijd goed! 

Wilt u een activiteit of programma reserveren met groepen groter dan 10 personen? Klik dan hier.

Op dagen met gereserveerde groepen kan het zijn dat we al wat eerder onze deuren openen. Afhankelijk van het programma van de gereserveerde groepen zijn we soms ook wat langer geopend. Wil u er zeker van zijn dat u bij ons terecht komt, dan bent u tussen 13.00 en 16.00 van harte welkom. 

Lees meer


Campina Open Boerderijdag

**CAMPINA OPEN BOERDERIJDAGEN! Spring op 11 mei lekker met de kids op de fiets en breng een bezoekje aan Campina Open Boerderijdag in Boxtel. Er is van alles te zien, doen en te beleven. 
U bent van harte welkom op de boerderij tussen 10.00 en 16.00 uur.

HOUDOE en graag tot ziens!

31870966_1510013215775506_1134113211457470464_n

Lees meer


MOEDERDAG - Geef je moeder een BOERENKNECHT cadeau!

Op zoek naar een leuk idee om jouw moeder op moederdag in het zonnetje te zetten? Trakteer haar op 13 mei op een gezellig dag op de boerderij! Speciaal voor deze dag hebben we een leuke actie opgezet voor het hele gezin.

De BOERENKNECHT moederdagspecial duurt 4 uur en is inclusief drankjes (koffie/thee, fris, bier, speciaalbier en wijn), inclusief een potje boerengolf en een uitgebreide boeren brunch met een extraatje voor alle moeders!

mOEDERDAG SPECIAL

Lees meer


Openingstijden meivakantie

Boerderijfans opgelet!

Tijdens de meivakantie heeft de boerderij aangepaste openingstijden. Zin in een kop koffie? Even lekker 'uitwaaien' met de kids? Hieronder vindt u onze openingstijden (voor gereserveerde groepen zijn andere tijden van toepassing). 


Wat is er te doen?

U bent in de meivakantie van harte welkom voor een kop koffie (of iets anders) binnen de aangegeven openingstijden. De kinderen mogen onder eigen toezicht lekker spelen in het hooi, in de speeltuin, op het springkussen of trampoline. Klik hier voor meer info. Houdt rekening met gereserveerde groepen. Vraag bij drukte even aan de bar welke tafels gereserveerd zijn voor groepen. 

TIP: 'leuk voor de kids': Toer de boer, een zelfstandige rondleiding op de boerderij. Of een potje boerengolf. Beide activiteiten hoeft u niet vooraf te reserveren. Bij groepen vanaf 10 personen, graag wel vooraf reserveren. Of.. kom gezellig een kijkje nemen bij de koetjes en de kalfjes in de stal!Meivakantie openingstijden

Lees meer


Beleef de boerderij op zijn best

Bekijk onze Dommeltje sfeerimpressie!

De lente is aangebroken. Al is dat nog niet echt te merken aan het weer. Gelukkig lijken de weersverwachtingen voor het aankomende weekend al meer op het weer dat bij de lente hoort. 

Tijdens deze dagen is er van alles te beleven op de boerderij. Niet voor onze gasten, maar ook voor ons is het heerlijk vertoeven op ons zonnige boeren terras. U bent het hele jaar door van harte welkom en onze deuren zijn (bijna) dagelijks geopend! Steeds vaker vinden families, vriendengroepen, maar ook bedrijven, feestvierders en zelfs aankomende bruidsparen hun weg naar de boerderij! De diversiteit aan groepen is nog nooit zo groot geweest en dat is leuk! We proberen het onze gasten elke dag weer naar hun zin te maken. Ongeacht met welk gezelschap u komt. 

In de afgelopen jaren is ons bedrijf veel gegroeid en hebben we hard gewerkt aan het huidige resultaat. En daar zijn we trots op! In deze video krijgt u een sfeerimpressie van de boerderij van nu! Reacties zijn van harte welkom.

Lees meer


Met Pasen zijn wij gesloten

Op 1e en 2e paasdag is onze boerderij gesloten. Vanaf 3 april zijn wij er weer. Heeft u vragen over ons aanbod en over (groeps)uitjes? Stuur ons dan een mailtje of vul het contactformulier in. We wensen u een zalig Pasen toe! 

Tot snel!

Pasen

Lees meer


Dommeltje gaat zakelijk!

Met boeren trots presenteren we u onze gloednieuwe zakelijke website. Al een tijdje merken we dat steeds meer bedrijven en organisaties hun weg weten te vinden naar onze boerderij en dat zij hier ook erg enthousiast over zijn. Deze website is speciaal ingericht voor onze zakelijke gast die op zoek is naar een landelijk gelegen, doch sfeervolle plek voor een zakelijke bijeenkomst. 

Nieuwe zakelijke website

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.