Vers van de boerderij

Vul uw eigen inhoud in.

Dommeltje gaat zakelijk!

Met boeren trots presenteren we u onze gloednieuwe zakelijke website. Al een tijdje merken we dat steeds meer bedrijven en organisaties hun weg weten te vinden naar onze boerderij en dat zij hier ook erg enthousiast over zijn. Deze website is speciaal ingericht voor onze zakelijke gast die op zoek is naar een landelijk gelegen, doch sfeervolle plek voor een zakelijke bijeenkomst. 

Nieuwe zakelijke website


Van bedrijven die u voorgingen waren de reacties erg positief. Lees hieronder enkele reacties van zakelijke gasten die wij het afgelopen jaar hebben mogen ontvangen; 

Lees meer


Carnaval openingstijden

Met carnaval zijn wij een paar daagjes gesloten. Dat geldt voor de boerderij maar ook voor ons kantoor. Uiteraard mag u ons altijd een mailtje sturen. 
Vanaf woensdag 14 februari a.s. zijn wij weer aanwezig en beantwoorden wij graag uw vragen. 

Graag tot ziens en een gezellige carnaval namens ons Dommeltje team!

Carnaval gesloten

Lees meer


Interview met Boer John in vakblad Mens in bedrijf

Lees hier het interview van Boer John van Hal in het vakblad van Mens in bedrijf. Hierin verteld hij over hoe hij melkvee, horeca en evenementen combineert binnen zijn boeren bedrijf. 

't Dommeltje artikel interview met Boer John van Hal in Mens in bedrijf vakblad

Lees meer


WINTER-UITJE ACTIE!

LET OP: Deze actie is voorbij! Uiteraard is dit arrangement nog steeds te boeken. Meer informatie: Klik hier!


Boekt u in de maand februari een Happen & Ontsnappen arrangement? Dan krijgt u €3,- korting per persoon! Gebruik de code: HAPPENENONTSNAPPEN in uw offerteaanvraag om gebruik te maken van deze actie. Graag tot ziens!

Lees meer


Bekijk onze decemberkalender!

December is de maand van de feestdagen. De perfecte periode om samen met familie, vrienden of collega's een gezellige (mid)dag te beleven. Onze boerderij is bijna de gehele maand december geopend behalve met sinterklaas, kerst en oud/nieuw. Check voordat je gaat boeken even onze decemberkalender! 

Klik hier voor ons winteraanbod:  Winter arrangementen, Bonte koewizz arrangement, kerst/nieuwjaarsborrel of winterse kerstlunch of nieuwjaarsbrunch. 

Wintermiddag in december kalender

Lees meer


Organiseer een kerstborrel, kerstbrunch of nieuwjaarsbrunch op de boerderij!

Bent u voor deze wintermaanden op zoek naar een originele locatie voor uw (zakelijke) lunch, kerstbrunch of kerstborrel? Onze gezellige Brabantse boerderij heeft speciaal voor de koude wintermaanden een winters lunchbuffet samengesteld. Geef bij uw reservering aan dat u een kerst of nieuwjaarslunch wilt reserveren. 

Lees verder op deze pagina om te zien wat er mogelijk is.

Lees meer


Bekijk onze nieuwe Dommeltje sfeerimpressie!

Tijdens deze dagen is er van alles te beleven op de boerderij. Niet voor onze gasten, maar ook voor ons is het heerlijk vertoeven op ons zonnige boeren terras. U bent het hele jaar door van harte welkom en onze deuren zijn (bijna) dagelijks geopend! Steeds vaker vinden families, vriendengroepen, maar ook bedrijven, feestvierders en zelfs aankomende bruidsparen hun weg naar de boerderij! De diversiteit aan groepen is nog nooit zo groot geweest en dat is leuk! We proberen het onze gasten elke dag weer naar hun zin te maken. Ongeacht met welk gezelschap u komt. 

In de afgelopen jaren is ons bedrijf veel gegroeid en hebben we hard gewerkt aan het huidige resultaat. En daar zijn we trots op! In deze video krijgt u een sfeerimpressie van de boerderij van nu! Reacties zijn van harte welkom.

We zien u graag op de boerderij!

Lees meer


Zomervakantie

Beste Dommeltje bezoekers! 

Bent u van plan om deze zomervakantie met uw vrienden, kinderen, kleinkinderen of familie onze boerderij te bezoeken!? Natuurlijk ben u van harte welkom! Echter hebben wij tijdens de schoolvakantie aangepaste openingstijden voor spontane bezoekers. 

Zo is ons terras tussen 12.00 en 16.00 uur geopend. De kinderen kunnen lekker buiten spelen in de hooiberg, op de trampoline, het springkussen of een kijkje nemen bij de koeien en de kalfjes. Daarnaast kunt u een heerlijk verkoelend drankje of ijsje nuttigen op ons zonnige boeren terras. 

Tijdens de bouwvak vakantie (31 juli t/m 18 augustus) hebben wij een leuke actie voor ons Maisdoolhof! Klik hier voor meer informatie!

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.