familiedag

Weer of geen weer, een onvergetelijke familiedag, voor alle leeftijden!

Bent u dit jaar aan de beurt om een leuke familiedag te organiseren? Een hele kunst om weer weer wat origineels te bedenken. Als familiebedrijf weten we als geen ander wat een familie wil. Een leuk dagvullend weerbestendig programma voor jong en oud! We bieden daarom verschillende soorten arrangementen aan, waarvan er altijd wel een passend is! De enorme (overdekte) ruimte op de boerderij, het contact met de dieren en het voor "ieder wat wils" concept trekt ieder jaar weer honderden families naar de boerderij. 

Arrangementen 

Onze voordeelarrangementen zijn uitstekend geschikt voor familiedagen. Zowel voor de jongere als oudere is er volop vermaak. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een arrangement voor u op maat samenstellen. Deze kan bestaan uit één of meerdere activiteiten in combinatie met eten en drinken. Hieronder leest u meer over hoe een arrangement voor een familiedag eruit zou kunnen zien. 


Ontvangst familiedag

Uw gezelschap krijgt een warm onthaal met koffie/thee, ranja en een heerlijke plak boerencake of appeltaart (afhankelijk van het door u gekozen arrangement). U krijgt deze dag begeleiders toegewezen die u en uw gezelschap gedurende de hele dag op 'sleeptouw' nemen. Uw begeleider neemt bij aanvang samen met u het dagprogramma door om de dag volledig naar jullie wensen te kunnen laten verlopen. 

Activiteiten

Samen met uw begeleider wordt u naar de desbetreffende en vooraf besproken activiteit(en) begeleidt. Afhankelijk van de activiteit kan uw groep in teams of groepen worden opgedeeld. 

Pauze

Tussen de activiteiten is er voldoende tijd om gezellig met elkaar te borrelen. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten van de zon op ons boeren terras. Bij slecht weer is er volop gezelligheid in het boerencafé! 

Eten

Na afloop van de activiteit(en) heeft u vast stevige trek en kunt u aanschuiven bij een heerlijk en onbeperkt boeren buffet bereidt. Elk arrangement heeft zijn eigen buffetsoort. Natuurlijk kunt u deze naar wens aanpassen. Meer informatie hierover leest u bij de desbetreffende arrangementen. 

Drinken

Bij elk voordeelarrangement zijn de dranken (koffie/thee, fris, bier, speciaalbier en wijnen) inbegrepen! U hoeft dus nergens naar te kijken! 

Meer informatie over de inhoud van de arrangementen en de daarbij horende kosten, vindt u onder 'arrangementen'. Voor overige vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen
via: 06-51462995. Reserveren? Klik hier!


Voordeel arrangementen

Arrangement boerenknecht

met o.a. Maisdoolhof, boerengolf, eten & drinken

Meer informatie

Arrangement boerendochter

met o.a. Boeren lympics, boerengolf, eten en drinken

Meer informatie

Arrangement goed geboerd

met o.a. Trekker rijden, boerenlympics, klimmen, maisdoolhof, eten en drankjes

Meer informatie

Herenboer arrangement

Met super begeleide activiteiten als de Stoomcursus Boer(in), klimmen, escaperoom, drinken en een luxe Herenboer buffet!

Meer informatieVul uw eigen inhoud in.