bruiloft

Trouwen, toasten, eten en feesten. En dat alles onder één dak!

Trouwen in stijl op een échte boerderij! 
Wat is er nu leuker dat de mooiste dag van je leven in vervulling laten gaan op een super originele locatie! Wat dacht je van een trouwfeest op een boerderij? Wij beschikken over een sfeervolle landelijke locatie met maar liefst twee sfeervolle zalen met uitzicht op de weilanden en koeien. Sinds dit jaar beschikken wij over zeer ruime en sfeervolle nieuwe zaal (the Barn)! Speciaal ingericht voor grotere feesten met vele mogelijkheden.

Samen met u bekijken we alle mogelijkheden die aansluiten op jullie wensen. Wij hebben alles in huis om jullie dag tot een succes te maken. Van horeca tot catering en van sfeervolle locatie tot aan de aankleding hiervan. Ook is onze boerderij een zeer geschikte locatie voor het maken van trouwfoto's bijvoorbeeld op de tractor, bij het hooi of in de wei met de koeien. 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel dan eens voor het maken van een afspraak. We nodigen jullie graag uit voor een eerste kennismaking.


Aanvullende informatie
Onze accommodatie biedt meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. 
Het diner is volledig naar wens bespreekbaar
Overnachten? Ook dat kan bij de naastgelegen Bed&Breakfast. 

Krijg hier een eerste indruk van de boerderij als trouwlocatie!


Heeft u vragen over de mogelijkheden en beschikbaarheid? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Samen kunnen we dan een eerste afspraak inplannen waarop we jullie wensen en onze mogelijkheden kunnen bekijken. 


20150829 Pascal en Pien-117
terras night.JPG
20150829 Pascal en Pien-3


*Enkele foto's/beelden op deze website zijn gemaakt door: Mike Janssen (Beeldwerk), David (film- AerialVisuals) en Marjon Zijlstra (MyWeddingPhotos)

Vul uw eigen inhoud in.