VIER DE BRUILOFT VAN JE LEVEN IN HET HART VAN DE BOERDERIj

De zoektocht naar een droomlocatie is al een hele beleving op zich. Wij doen daar graag nog een schepje bovenop met onze inspirerende en sfeervolle Brabantse boerderij. Wat dachten jullie van een bruiloft tussen de koeien in de hooiberg of in onze stoere boeren schuur?

Trouwen in stijl op een echte boerderij!

Boerderij ’t Dommeltje is een gemoedelijke en landelijk gelegen boerderij in het Brabantse Boxtel. Al meerdere bruidsparen stapte bij ons in het huwelijksbootje. Onze boerderij is dan ook een 
officiële trouwlocatie. We vinden het belangrijk dat het bruidspaar zich thuis voelt en staan open voor jullie persoonlijke twist.

Er komt veel kijken bij een bruiloft, van het vastleggen van een locatie, het officiële gedeelte, de toast, de catering, de bruidstaart, de fotograaf... tot aan een feestzaal/ Boerderij 't Dommeltje helpt daarom graag bij het opstellen van jullie grote dag. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de ceremonie, de toast, het buffet (met vlees van eigen boerderij!) én het grandioze feest? Allemaal op één locatie! 

Ons veelzijdige team staat tijdens de grote dag klaar om alles op rolletjes te laten verlopen. En dat alles met een oprechte glimlach.

Foto11

Hoe ziet een bruiloft eruit op de boerderij? (voorbeeld)

  • Ontvangst van de gasten en het bruidspaar met koffie/thee
  • Het officiële gedeelte waarbij jullie elkaar het ‘ja-woord’ geven
  • Toast met bubbels en aansnijden van de taart!
  • Uitgebreid (h)eerlijk diner met o.a. gerookt vlees van onze eigen boerderij. In buffet of shared dining.
  • Natafelen met koffie/thee. Tijd om op te frissen.
  • De avondgasten komen binnen. De dj's van Boerderij 't Dommeltje maken er een grandioos feest van! Uiteraard met drankjes én hapjes.
barn.JPG


Onze grootste en tevens onze nieuwste zaal, The Barn*, dient uitstekend als feestzaal en is voorzien van een bar en de nodige professionele audio apparatuur waar uitsluitend onze eigen dj's de muziek verzorgen voor het feest. U kunt hier een feest geven tot wel 300 tot 400 gasten. De zaal is op te splitsen waardoor deze ook zeker geschikt is voor kleinere gezelschappen. Middels de open te schuiven wand kunnen we het naastgelegen terras bij de zaal betrekken. Dat is ideaal wanneer het weer niet helemaal mee zit. Ook in de winter is trouwen in the Barn een uitstekende mogelijkheid.


Samen met u bekijken we alle mogelijkheden die aansluiten op jullie wensen. Wij hebben alles in huis om jullie dag tot een succes te maken. Van horeca tot catering en van sfeervolle locatie tot aan de aankleding hiervan. Ook is onze boerderij een zeer geschikte locatie voor het maken van trouwfoto's.

bruiloft3


* Foto's op deze website zijn gemaakt door: Mike Janssen (Beeldwerk), Film - AerialVisuals, Marjon Zijlstra (MyWeddingPhotos) en Alette (www.alettefotografie).
* Hair&make-up door www.juulhair.nl, bloemen door www.bouquet-exclusief.nl, drukwerk door www.studiotwist.nl, bruidsboetiek door www.lovelylady.nl, organisatie door www.vanhartebruiloften.nl. 
20150829 Pascal en Pien-3

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons voor meer informatie of kom even langs om onze mogelijkheden te bekijken!
20150829 Pascal en Pien-117

Aanvullende informatie
Onze accommodatie biedt meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Naast onze uitgebreide diner mogelijkheden zijn specifieke wensen bespreekbaar. Overnachten? Ook dat kan bij de naastgelegen Bed&Breakfast. 

* Zaal The Barn is uitsluitend te boeken in combinatie met eigen professionele dj's van Boerderij 't Dommeltje.

Vul uw eigen inhoud in.