U kunt reserveren vanaf 10 betalende personen.

Home » Arrangementen » Arrangement Bonte Koewizz

Arrangement BONTE Koewizz

Bonte Brabantse gezelligheid met de Winterse Koewizz!

De Bonte Koewizz avond (quizavond) is zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Of het nu gaat om een personeelsuitje/bedrijfsuitje, vriendenuitje of familiedag, met de Bonte Koewizz beleef je een onvergetelijke en compleet verzorgde avond!

Voorbeeldprogramma Bonte KOEWIZZ

17.30 - 18.00 U en uw gasten krijgen een warm onthaal op de boerderij met een drankje bij binnenkomst. Loop gerust eens een rondje over de boerderij!
18.00 - 20.00 Om zes uur start uw Boeren Buffet (naar keuze) - in dit voorbeeld: Goed geboerd buffet, Met o.a. scharrelvlees (van de eigen boerderij) dat voor u middels slow cooking is gerookt met hout uit eigen bos. Daarnaast kunt u genieten van onze (h)eerlijke eigen hachee en kipsaté. Ook frites, diverse salades, sauzen, vers fruit en
stokbrood met kruidenboter staat voor u klaar!
20.00 - 21.00 Start van de eerste ronde van de Bonte Koewizz waarbij jullie in teams op de proef worden gesteld. 
21.00 - 21.15 Pauze. Gezellig even wat borrelen met een hapje erbij.
21.15 - 22.00 Tweede ronde van de Bonte Koewizz.
22.00 - 22.15 Pauze. Ook nu is het tijd om weer even op te laden en gezellig met elkaar te borrelen. 2e ronde met hapjes.
22.15 - 22.45 De laatste ronde van de Bonte Koewizz. Welk team heeft de meeste punten gescoord en wint de eerste prijs!?
22.45 - 23.30 Gezellig na borrelen en het laatste rondje.
Prijs voor een Bonte Koewizz arrangement van 6 uur: € 80,- p.p. all-in! 

Wat kunt u verwachten?

'De Bonte Koewiz' is een verzameling van verschillende elementen uit bekende tv-shows zoals 'Jongens tegen de meisjes' 'ik hou van Holland' en "minute to win it". Oftewel het leukste van al deze quizzen in één avond!

DRANKJES ZIJN INBEGREPEN GEDURENDE HET HELE AVONDPROGRAMMA!

Dit geldt voor: koffie/thee, frisdrank, bier, speciaalbier en wijn.