Warme Wintermiddag

Een loeigezellig middag-vullend indoor programma met koffie/thee bij ontvangst. Daarna is het tijd voor de gezellige Oud Hollandse spelen of een zelfstandige rondleiding over de boerderij. U sluit af met een Boerenknecht buffet zodat u zeker met een gevulde maag naar huis zult gaan. Het is ook mogelijk om een heerlijke lunch aan dit arrangement toe te voegen. Bel of mail voor meer informatie!

Voor wie?

Onze Warme Wintermiddag is uiterst geschikt voor families, nieuwjaarsborrels, kerstborrel, bedrijfsborrel, vriendengroepen en andere gezelschappen en is te boeken vanaf 10 personen. 

Wat houdt het arrangement in?

  • Onbeperke drankjes (koffie/thee, warme chocomel, fris, bier, speciaalbier en wijnen) gedurende het hele programma
  • Vrije keuze uit onze INDOOR activiteiten: Oud Hollandse Spelen, Toer de Boer en bij goed winters weer;  'Boerengolf' !
  • Onbeperkt buffet (boerenknecht buffet)

Tijdsduur:  4 uur

Bij aanvang krijgt u een warm onthaal van een van onze medewerkers. Deze zal uw gezelschap de rest van de dag begeleiden. Onder het genot van een kop koffie, warme chocomel of thee, wordt jullie programma samen met de betreffende begeleider besproken. Daarna is het tijd voor de door u gekozen activiteiten. U kunt een keuze maken uit de volgende activiteiten:

Uiteraard is er ook tijd om gezellig met elkaar te borrelen. Na een actief dagprogramma sluiten jullie af met een heerlijk en onbeperkt buffet waarna u zeker met een gevulde maag naar huis zult gaan!

Aanvullende informatie

  • Parkeren is GRATIS!
  • Onze winterse programma vinden uiteraard binnen plaats, zodat uw uitje altijd door kan gaan!
  • Kinderen mogen vrij spelen op het springkussen, trampoline of in het hooi. Koetjes en kalfjes aaien mag natuurlijk ook zoveel als jullie willen!
  • Kledingadvies: Het is aan te raden om kleding te dragen die vies mogen worden. Eventuele laarzen kunt u bij ons lenen. Een dikke wollen trui of winterjas komt natuurlijk ook altijd van pas indien u buiten een frisse neus wilt halen. 

Tarieven

Volwassenen: €42,00
Kinderen 6-12: €21,00
Kinderen <6: GRATIS

Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op
Wij denken graag met u mee! 
06-51462995

Vul uw eigen inhoud in.