Warme winter middag

Een uiterst sfeervol middag-vullend indoor programma met koffie/thee en een lekker stuk appeltaart bij ontvangst. Keuze uit onze indoor activiteiten als; boogschieten, klomp schilderenindoor farm challenge of de klimsurvival. Jullie sluiten af met de over(h)eerlijke Farmers Wintergrill, het stamppottenbuffet of het warm/koud buffet. Zo gaat u in elk geval met een goed gevulde maag naar huis! Het is ook mogelijk om een lunch toe te voegen. 

Voor wie?

Onze Warmere Wintermiddag is uiterst geschikt voor families, nieuwjaarsborrels, kerstborrel, bedrijfsborrel, vriendengroepen en andere gezelschappen en is te boeken vanaf 10 personen. 

Wat houdt het arrangement in?

  • Onbeperke drankjes (koffie/thee, warme chocomel, fris, bier, speciaalbier en wijnen) gedurende het hele programma
  • Aanvang met koffie/thee en heerlijke handgebakken appeltaart met een flinke dot slagroom natuurlijk!
  • Vrije keuze uit onze INDOOR activiteiten
  • Keuze uit onze Farmers Winter Grill (h)eerlijke indoor winterse BBQ), een stamppottenbuffet of het warm koud buffet. 

Tijdsduur:  5 uur

Bij aanvang krijgt u een warm onthaal van een van onze medewerkers. Deze zal uw gezelschap de rest van de dag begeleiden. Onder het genot van een kop koffie, warme chocomel of thee en heerlijke handgebakken appeltaart, wordt jullie programma samen met de betreffende begeleider besproken. Daarna is het tijd voor de door u gekozen activiteiten. U kunt een keuze maken uit de volgende activiteiten:

Uiteraard is er ook tijd om gezellig met elkaar te borrelen. Na een actief dagprogramma sluiten jullie af met een heerlijk onbeperkt buffet naar keuze. U kunt kiezen uit onze Farmers Wintergrill met (h)eerlijk vlees van eigen boerderij. Ook kunt u kiezen voor een warm en koud buffet  of ons heerlijke stamppottenbuffet.

Aanvullende informatie

  • Parkeren is GRATIS!
  • Onze winterse programma vinden uiteraard binnen plaats, zodat uw uitje altijd door kan gaan!
  • Kinderen mogen vrij spelen op het springkussen, trampoline of in het hooi. Koetjes en kalfjes aaien mag natuurlijk ook zoveel als jullie willen!
  • Kledingadvies: Het is aan te raden om kleding te dragen die vies mogen worden. Eventuele laarzen kunt u bij ons lenen. Een dikke wollen trui of winterjas komt natuurlijk ook altijd van pas indien u buiten een frisse neus wilt halen. 

Tarieven

Volwassenen: €59,00
Kinderen 6-12: €29,50
Kinderen <6: GRATIS

Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op
Wij denken graag met u mee! 
06-51462995

Vul uw eigen inhoud in.