Warme wintermiddag

Wat dachten jullie van een sfeervol middag-vullend programma met koffie/thee en een lekker stuk appeltaart bij ontvangst? Dit wordt een super gezellige middag samen met familie / vrienden of collega's. Jullie hebben de keuze uit onze indoor activiteiten; boogschieten, klomp schilderenindoor farm challenge. Na deze inspanning is er tijd voor ontspanning! Lekker borrelen, bijkletsen en afsluiten met het over(h)eerlijke Goed Geboerd buffet of het stamppottenbuffet. Zo gaan jullie in elk geval met een goed gevulde maag naar huis! 

Binnen dit arrangement is het ook mogelijk om een ander (voordeliger) buffet te kiezen en uiteraard behoort een heerlijke lunch ook tot de mogelijkheden. 

Voor wie?

Onze Warme Wintermiddag is uiterst geschikt voor families, nieuwjaarsborrels, kerstborrels, bedrijfsborrels, vriendengroepen en andere gezelschappen. Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen en volledig zelf naar wens in te vullen (tijden / activiteiten / buffet). 

Wat houdt het volledige* arrangement in?

Voorbeeldprogramma:

14:00 - 14:30 Ontvangst met koffie/thee en heerlijke handgebakken appeltaart met een flinke dot slagroom natuurlijk!
14:30 - 16:00 Vrije keuze uit één van onze INDOOR activiteiten
16:00 - 17:00 Borrelen
17:00 - 18:30 Het over(h)eerlijke Goed geboerd buffet of het Oer Hollandse Stamppotbuffet
18:30 - 19:00 Gezellig even naborrelen

Tijdens het gehele programma genieten jullie van onbeperke drankjes (koffie/thee, warme chocomel, fris, bier, speciaalbier en wijnen) 

Tijdsduur:  5 uur

Bij aanvang krijgen jullie een warm onthaal van een van onze medewerkers. Hij/ zij zal het gezelschap de rest van de dag begeleiden. Onder het genot van een kop koffie, warme chocomel of thee en heerlijke handgebakken appeltaart, wordt jullie programma samen met de betreffende begeleider besproken. Daarna is het tijd voor de door jullie gekozen activiteiten. Hierbij zijn de volgende activiteiten mogelijk: 

Aanvullende informatie

  • Parkeren is GRATIS!
  • Onze winterse programma vinden uiteraard binnen plaats, zodat uw uitje altijd door kan gaan!
  • Kinderen mogen vrij spelen op het springkussen, trampoline of in het hooi. Koetjes en kalfjes aaien mag natuurlijk ook zoveel als jullie willen!
  • Kledingadvies: Het is aan te raden om kleding te dragen die vies mogen worden. Eventuele laarzen kunt u bij ons lenen. Een dikke wollen trui of winterjas komt natuurlijk ook altijd van pas indien u buiten een frisse neus wilt halen. 

Tarieven

Volwassenen: €55,00
Kinderen 6-12: €25,00
Kinderen <6: GRATIS

*Het programma is naar eigen wens in te vullen en kan dus afwijken van de prijs voor het volledige arrangement

Specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
 Wij denken graag met u mee! 06-51462995

Indoor boogschieten
Stamp!
Winter op de boerderij!

Vul uw eigen inhoud in.