Vier de winter bij 't dommeltje boxtel

Ook in de winter is Boerderij 't Dommeltje geopend! Speciaal voor de koudere wintermaanden hebben wij een drietal arrangementen samengesteld. Natuurlijk zijn deze geheel naar wens in te richten en geschikt voor elk soort gezelschap. Van familiefeest tot aan bedrijfsborrel! Klik op de naam van het arrangement voor meer informatie.


Warmere Wintermiddag €59,- p.p. all-in

Een uiterst sfeervol middag-vullend indoor programma met koffie/thee en een lekker stuk appeltaart bij ontvangst. Keuze uit onze indoor activiteiten als; boogschieten, klomp schilderen, indoor farm challenge of de klimsurvival. Jullie sluiten af met de over(h)eerlijke Farmers Wintergrill, het stamppottenbuffet of het warm/koud buffet. Zo gaat u in elk geval met een goed gevulde maag naar huis! Het is ook mogelijk om een lunch toe te voegen. Bel of mail ons voor meer informatie!
Warme Winter Quizavond €74,50,- p.p. all in

De Bonte Koewizz is de gezelligste Quizz van Brabant en is geschikt voor gezelschappen van minimaal 20 personen. In combinatie met de Farmers Wintergrill kan de avond niet meer stuk! Allereerst kunt u genieten van een uitgebreide indoor wintergrill waarbij het (h)eerlijke vlees van onze eigen boerderij voor u wordt gerookt en gebakken. Aansluitend strijden jullie teams tegen elkaar tijdens de Bonte Koewizz. Tijdens de spellen (combinatie "ik hou van Holland", "jongens tegen de meisjes" en "minute tot win it") mag er natuurlijk volop geproost en geborreld worden. Dit alles maakt het programma geschikt voor bedrijfsborrels, kerstborrels, personeelsuitjes, vriendendagen en familiefeesten! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.  Warme Wintermiddag €39,- p.p. all-in

Een loeigezellig middag-vullend indoor programma met koffie/thee bij ontvangst. Daarna is het tijd voor de gezellige Oud Hollandse spelen of een zelfstandige rondleiding over de boerderij. U sluit af met een onbeperkt snackbuffet zodat u zeker met een gevulde maag naar huis zult gaan. Het is ook mogelijk om een heerlijke lunch aan dit arrangement toe te voegen. Bel of mail voor meer informatie!


Vul uw eigen inhoud in.