Openingstijden

Aangepaste openingstijden tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie bent u natuurlijk van harte welkom om (samen met uw kinderen) een bezoek te brengen aan onze boerderij. In de schoolvakantie is ons terras van 12.00 uur tot 16.00 uur geopend voor spontane bezoeken. 


Boerderij 't Dommeltje is gedurende het hele jaar geopend. Wij werken voornamelijk met reserveringen. Met name voor (grotere) groepen vragen wij u vooraf te reserveren. 

Hoogseizoen

Hoewel onze openingstijden van dag tot dag verschillen, kunt u er vanuit gaan dat ons boeren terras in het hoogseizoen (van mei t/m oktober) alle dagen geopend is tussen 11.00 en 16.00 uur. (uiteraard vaak ook later omdat we veel groepen ontvangen die blijven eten) Voor reserveringen zijn vrijwel alle tijden bespreekbaar. De weekenden in deze periode zijn bij ons vaak drukker dan normaal. Het kan dan zijn dat we u als spontane bezoeker niet optimaal van dienst kunnen zijn. Gelieve daarom vooraf te reserveren indien u een hapje wilt komen eten of een activiteit bij ons wilt doen. 

Wat is er te doen in het hoogseizoen zonder te reserveren?

Voor overige activiteiten en arrangementen dient u vooraf te reserveren. 


Laagseizoen

In het laagseizoen hebben we geen vaste openingstijden. Voor een bezoekje dan graag even bellen 06-51462295 zodat we u goed van dienst kunnen zijn. 


We zien u graag op de boerderij!

Vul uw eigen inhoud in.