Openingstijden


Boerderij 't Dommeltje is een echte evenementenlocatie. U kunt uw evenement of uitje het hele jaar door met 10 maar ook met 500 personen boeken. Voor spontaan bezoek aan de boerderij kunt u het beste vooraf even bellen. 06-51462995

Hoogseizoen
In het hoogseizoen (van mei t/m oktober) is het terras alle dagen open tussen 13.00 en 16.00 uur. De weekenden in deze periode zijn soms erg druk met diverse evenementen. Het kan dan zijn dat we u als spontane bezoeker dan niet optimaal van dienst kunnen zijn. Vooraf bellen is daarom altijd een aanrader. 


We zien u graag op de boerderij!


24/7 Bereikbaar

Telefonisch is ons kantoor bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Wanneer u buiten deze tijden belt of wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, wordt u doorverbonden met onze externe telefoonservice. Zij laten een notitie achter waarna we z.s.m. contact met u op zullen nemen. 

Voor vragen over een bestaande reservering kunt u ons het beste een mail sturen. Vermeld indien mogelijk uw boekingsnummer erbij. Wij streven ernaar om uw mail de eerstvolgende werkdag te behandelen. Houdt er rekening mee dat het in het hoogseizoen (april tot oktober) wat langer kan duren i.v.m. drukte.

Privacyverklaring

Met ingang van 25-05-2018 gaat de nieuwe AVG wetgeving in. Hier leest u meer over onze privacyverklaring. 


Vul uw eigen inhoud in.