Boerenterras

Openingstijden ‘Boerenterras’


Even heerlijk bijkomen in het zonnetje na een intensieve wandeling, motorrit of fietstocht ... op ons sfeervolle Boerenterras bent u meer dan welkom! 

Hoogseizoen
April t/m september. Omdat het in het hoogseizoen, met name in de weekenden erg druk kan zijn, komt het wel eens voor dat we op de drukste dagen van het jaar, u helaas niet volledig van dienst kunnen zijn. Dit komt doordat in deze maanden grote groepen reserveren waarop wij onze planning inrichten. Wilt u toch verzekerd zijn van een plekje in de zon of in de zaal, en bent u met meer dan 10 personen? Neem dan contact met ons op zodat we voor u kunnen reserveren en rekening kunnen houden met uw komst. 

Laagseizoen
Oktober t/m maart. In het laagseizoen zijn wij gemiddeld 4 tot 5 dagen in de week geopend. Wilt u langs komen voor een kopje koffie en iets te eten, bel dan even van te voren zodat u zeker weet dat we open zijn.


Fiets en wandelroute's 
Vanuit VVV Noordoost-Brabant is er een nieuwe fiets- en wandelroute ontwikkeld genaamd, Het Dommelpad. Deze start bij de oorsprong van de rivier de Dommel in België en eindigt in de uitmonding van de Dieze in 's-Hertogenbosch. Boerderij 't Dommeltje is een uitstekende tussenstop voor u als wandelaar of fietser voor een kopje koffie of thee. U bent van harte welkom! Kijk voor meer informatie op de website van VVV Noordoost-Brabant.


Wij zien u graag!Vul uw eigen inhoud in.