Voor de trouwe volgers was het misschien al bekend dat wij de afgelopen tijd druk bezig zijn geweest aan de bouw van een tweede escaperoom! 
Na onze succesvolle eerste kamer, hebben we besloten om er direct nog een kamer bij te bouwen. Dit keer wel in een heel spannend thema...

Als team wordt je opgesloten in een... nogal grrrrriezelige en kerkelijke kamer. Anders dan de eerste escaperoom. Deze had als thema 'de Hooizolder' waar boerendochter Martha haar minnaars van het platteland mee naartoe nam, waarna zij zwanger raakte van een van deze mannen. Spelers moeten uit zien te vinden, wie de biologische vader is. Een nogal luchtig en 'gezellig thema' zou je zeggen. 

Deze tweede escaperoom waar het vroegere verhaal zich afspeelt in een kerkelijke martelkamer... is toch wel even wat anders. Wanneer je plaatsneemt in deze kamer, de muziek aangaat, lopen de rillingen toch wel even over je rug. Zeker wanneer er wordt vertelt wat er met jullie zal gebeuren als jullie de raadsels niet op weten te lossen binnen een uur. 

Op dit moment zijn de testrondes van de kamer in volle gang. Helaas zijn er al wat spelers 'gesneuveld'... Durf jij het aan om deze escaperoom in te gaan? Boek hem dan nu met jouw ijzer sterke team via deze link. 

TIP: Ook leuk in combinatie met een Smokey Farmers Grill (onbeperkte BBQ met drankjes) Het hele programma voor maar €49,- per persoon! Kijk snel hier voor meer informatie.


Kerk