Van donderdag tot en met zondag kunt u voortaan tussen 12.00 en 15.00 uur genieten van een heerlijke lunch op de boerderij! In samenwerking met Boer John en onze creatieve kok, is er een zeer gevarieerde lunchkaart ontstaan met voor elk wat wils. Ook aan de kids en aan de vegetariërs is gedacht!

Weet wat je eet!

Net als u, vinden wij het belangrijk om te weten waar ons eten vandaan komt. Hoe verser, hoe liever en hoe puurder, hoe beter! We willen namelijk weten wat we eten. Het is dan ook niet gek dat wij ervoor gekozen hebben om zo veel mogelijk met verse producten te werken. Zo snijden we onze eigen boeren friet van aardappelen en gebruiken we heerlijk en eerlijk vlees van eigen boerderij. Ons vlees is vrij van toegediende hormonen en antibiotica. De koeien hebben een fijn leven gehad met vrije uitloop naar de wei.

Naast de BurgerMeester (mega burger met verse friet), Sandwich Koas & Koei en de BoerJondische snaaiplank, hebben we ook andere lunchgerechten als een drie dubbele Boergondische Tosti, Boer 'n Omelet, een Breujke Boer&Brie. Onze gezellige 'friet uit unne klomp' staat uiteraard ook nog steeds op het menu! 

Ook de kids kunnen lekker smikkelen en voor de vegetariërs onder ons, hebben we voldoende keus. Kom gerust eens langs en laat u verrassen door onze nieuwe lunchkaart! Laat ons weten wat u ervan vindt. Wij stellen uw mening erg op prijs. 

Meer informatie over de lunchkaart vindt u hier.