HORECA TIJGER GEZOCHT!

Manager horeca/recreatie


Functieomschrijving

Als ervaren horeca/recreatie manager sta je vaak op de werkvloer om het concept en de marges te bewaken. Je bent geen kok maar weet wel aan te sturen zodat de mooiste buffetten tot stand komen. Je stuurt 3-20 mensen op een dag aan en je "maakt" ook floormanagers die voor jou taken kunnen overnemen als jij er niet bent. Je stuurt meerdere evenementen tegelijk aan. Daarnaast is het de bedoeling dat je samen met de eigenaar een concept gaat bedenken zodat onze locatie in de wintermaanden meer groepen trekt. Je moet dus wel in "totaal concepten" kunnen denken. 

Functie-eisen

Je bent een echte leider en je weet je enthousiasme over te brengen op je team. Je praat niet alleen over gastvrijheid maar bent hier in de praktijk ook altijd op gefocust. Je hebt een grote stem in het uit te voeren beleid maar uiteindelijk bepaald de eigenaar welke kant "we"op gaan. 

Als horeca tijger spreekt het voor zich dat je de avonden en weekenden als normale werktijden beschouwt. Daarentegen ben je vrij met kerst, oud/nieuw, carnaval en met de reguliere vakanties is het hier ook rustiger. We denken graag mee in de privĂ© situatie maar ga er van uit dat je 50-60% van de zondagen werkt. 

Je moet vooral lol/passie/plezier hebben in het werken met jeugd en ontwikkelen van het nieuwe concept in de winter.

Bedrijfsprofiel

Kernwoorden: plattelandscultuur, no nonsens, humor, familiegevoel, zakelijk en menselijk. 

Organisatie:
bedrijfshoofd: eigenaar 
1 manager horeca
1 medewerker reservering/floormanager
2-3 horeca medewerkers vast
30-40 oproepkrachten

De eigenaar is niet werkzaam op de horecawerkvloer maar woont en werkt wel op dezelfde locatie (boerderij). 

Locatie beschikt over meerdere zalen en heeft ongeveer 200 zit plaatsen. Beleving van boerderij komt altijd terug in horeca en recreatie. Je ziet, ruikt en/of proeft de boerderij in ieder evenement. 

Interesse?

Stuur een email naar: info@dommeltje.nl


Vul uw eigen inhoud in.