kinderen op de boerderij

Tijdens een familiedag is het fantastisch om te spelen met de kinderen op de boerderij. Maar ook voor spontaan bent u van harte welkom. Onze openingstijden zijn variabel dus bel vooraf even of u terecht kunt. Reserveren voor een kinderfeestje kan vanaf 10 personen. Spelen in het hooi, op het springkussen en de trampoline en kijken bij de koetjes en kalfjes is natuurlijk helemaal leuk!


Ook voor kinderfeestjes (v.a. 10 kids)

kunt u bij 't Dommeltje terecht. We hebben daarvoor een leuk en compleet programma dat garant staat voor een leuke middag, namelijk het 'kinderfeestje compleet'.

(Tijden zijn een voorbeeld)
14.00 ontvangst met ranja en cake (u mag dan ook de kadootjes uitpakken)
14.30 Tijd om een echte boer(in) te worden! Een echte koe melken en op de trekker rijden. Allerlei leuke spellen op de boerderij zoals in de hooiberg spelen, touw trekken, kruiwagenrace en in het koeienspringkussen.

16.00 Friet met snack uit de klomp en nog even lekker vrij spelen in het hooi, op de trampoline en het springkussen. Kalfjes aaien mag natuurlijk ook!
17.00 Nadat de kinderen afscheid hebben genomen van de kalfjes met een flinke knuffel, gaan ze moe maar voldaan naar huis. Niet alleen een leuke en bijzondere maar ook een leerzame middag op de boerderij. En ..... iedereen krijgt een echt boerendiploma natuurlijk.

Tarieven

Prijs €15,00 per kind, met een minimum van 10 kinderen. 
Minder mag ook maar er wordt wel voor minimaal 10 kinderen in rekening gebracht. 

Het kinderfeestje compleet is inclusief:

  • Onbeperkt ranja en een plak cake bij aankomst
  • 1 hoofdactiviteit (en eventueel één bij-activiteit) of lekker vrij spelen!
  • Friet met snack en saus uit klomp

Aanvullende informatie

Als u een kinderfeestje boekt in het hoogseizoen ( april t/m september) kan dit alleen op een vrijdag of woensdagmiddag. In het weekend kunt u het beste in de ochtend komen. Onze ervaring is dat wanneer er veel volwassenen aanwezig zijn (bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten) het kinderfeestje in het gedrang komt. Het is voor de kinderen belangrijk dat zij alle ruimte hebben.


Volwassenen mogen mee klimmen en betalen dan het reguliere tarief van 19 euro p.p. voor de activiteit.

Kledingadvies

Het is aan te raden om kleding aan te doen die vies mag worden. Laarzen kunnen de kinderen bij ons lenen. 

Vul uw eigen inhoud in.