Bedrijfsuitje & Teambuilding

Uw jaarlijkse bijeenkomst of bedrijfsuitje organiseren? Bij Boerderij 't Dommeltje hebben wij alle ingrediënten in huis voor een geslaagd dag en/of avondprogramma. Vele organisaties zoals bijvoorbeeld Phillips, Interpolis, diverse waterschappen, provincies en gemeenten vonden hun weg al naar de gezelligste boerderij van Brabant. Wij hebben plaats voor 10 tot 400 personen!

Afhankelijk van uw gezelschap en uw wensen, maken wij een passend programma op maat. Dit kan bestaan uit enkel een (teambuilding) activiteit. Maar ook een compleet arrangement met activiteiten, lunch of buffet en all-in dranken is mogelijk. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden:

Vergaderen in sfeer

Vergaderen op de boerderij? Dat kan! Wij beschikken over sfeervolle ruimtes voor een bijeenkomst of vergadering. De omgeving maakt vergaderen net even wat anders. Wat dacht u van vergaderen met uitzicht over de koeien? Of misschien wel een bijeenkomst of een workshop tussen de hooibalen? Het is allemaal mogelijk! Onze grootste zaal (the Barn) heeft plaats voor zelfs 200-300 personen en is voorzien van professionele media en audio apparatuur. 

Boer-gondische lunch

Aansluitend verzorgen we een heerlijk boeren lunchbuffet met boerenbrood uit eigen oven, pistoletjes en typische (boer)gondische producten zoals brie, diverse soorten kaas, paté en natuurlijk koffie, thee en jus d'oranje.

(Teambuilding) activiteiten op een échte boerderij 

Om een bedrijfsuitje helemaal compleet te maken, maakt u een keuze uit één of meerdere activiteiten. Wat dacht u van een klimsurvival bij de koeien waarbij een hoge dosis lef en concentratievermogen nodig is? Of wat dacht u van een potje boogschieten of een stoomcursus boer of boerin waarbij al uw collega's een tractor gaan besturen en een echte koe gaan melken. Boerengolf tussen de koeien, de boerenlympics spellen en onze escaperooms lenen zich uitstekend als teambuilding activiteiten. Stel uw collega's op de proef in opdrachten waarmee ze in teamverband samen moeten werken. 

Buffet met producten van de boerderij 

U zult wel trek hebben na een dag op de boerderij. Onze boeren buffetten zijn zeer uitgebreid en er is voor elk wat wils. Het vlees (gedeeltelijk van onze eigen boerderij) wordt met het mooie weer voor u gebakken op een gietijzeren smoker. Deze zorgt voor een extra geur en smaakbeleving! Als het buiten kouder is wordt het vlees speciaal voor u door onze chef's bereidt. U kunt dus lekker achterover leunen en genieten van onze Boer-gondische producten. 

We bieden vier verschillende buffetten. Allen zijn voorzien van brood uit eigen oven, kruidenboter, hachee (van eigen boerderij!), heerlijke malse kip in satésaus, sla en dressing. Dit is het boerenknecht buffet. Het boerendochter buffet heeft daarnaast ook lekkere frietjes, hamburgers van eigen boerderij en gerookte kipspiesjes. Het goed geboerd buffet heeft daarnaast ook nog vers fruit, een salade bar, een goed gevulde huzarensalade en een frisse kartroffelsalade. Met ons herenboer buffet wordt het helemaal een feestje. Daarbij krijg u ook onze eigen (h)eerlijke biefstuk, drie soorten vis en een feestelijke ijstaart als afsluiter. In de wintermaanden kunt u kiezen voor een stevig stamppottenbuffet


Borrelen bij de boer

Gezellig borrelen op de boerderij? Dat kan natuurlijk ook! Onze sfeervolle grote zaal beschikt over een gezellige boerenbar. Tegen voordelige tarieven is het mogelijk om voor een bepaalde tijd de dranken af te kopen. Zo hoeft u nergens naar te kijken en weet u vooraf wat u betaald! 

Loeigoei personeelsfeest

Een volledig verzorgd gezellig avondprogramma? Wat dacht u van de Bonte Koewizz? Een quiz waarin twee teams tegen elkaar strijden met spelopdrachten uit de bekende tv show's zoals Ik hou van Holland, De Jongens tegen de Meisjes, enzovoorts. Omdat geen enkel gezelschap hetzelfde is kiezen we in overleg altijd de spellen die het beste aansluiten op uw doelgroep. 


Arrangementen 

Arrangement Goed Geboerd

Eten, drinken en activiteiten

Meer informatie

Arrangement Herenboer

all-in, BBQ met vlees van de eigen boerderij

Meer informatie


Activiteiten 

Stoomcursus boer/in

Trekker rijden, koe melken en meer!

Meer informatie

Een hilarische avond !

Bonte Koewizz

Meer informatie

Vul uw eigen inhoud in.