Koewizz arrangement

Brabantse gezelligheid met de Bonte Koewizz!

Het all-in Koewizz arrangement is een compleet quizavond programma voor grote gezelschappen v.a. 20 tot 150 personen. Of het nu gaat om een personeelsuitjebedrijfsuitjevriendenuitje of familiedag, met de bonte Koewizz beleef je een onvergetelijke en compleet verzorgde avond!

Wat kunt u verwachten?

'De Bonte Koewiz' is een verzameling van verschillende elementen uit bekende tv-shows zoals 'Jongens tegen de meisjes' 'ik hou van Holland' en "munite to win it". Oftewel het leukste van al deze quizzen in één avond!

Hieronder een voorbeeld van hoe het programma eruit zou kunnen zien. Tijden zijn variabel en naar wens bespreekbaar.

17.30 - 18.00 U en uw gasten krijgen een warm onthaal op de boerderij met een drankje bij binnenkomst. Loop gerust eens een rondje over de boerderij!
18.00 - 19.30 Om zes uur start uw Boeren Buffet (naar keuze) - in dit voorbeeld: Goed geboerd buffet, Met o.a. vlees (van de eigen boerderij) dat voor u wordt gebakken/gegrild/gerookt. Daarnaast kunt u genieten van onze (h)eerlijke eigen hachee en kipsaté.Ook frites, diverse salades, sauzen, vers fruit en stokbrood met kruidenboter staat voor u klaar! Kortom, voor elk wat wils! Het is ook mogelijk om te kiezen voor een oer Hollands stampottenbuffet.
19.30 - 20.30 Start van de eerste ronde van de Bonte Koewizz waarbij jullie in teams op de proef worden gesteld. 
20.30 - 20.45 Pauze. Gezellig even wat borrelen.
20.45 - 21.30 Tweede ronde van de Bonte Koewizz.
21.30 - 21.45 Pauze. Ook nu is het tijd om weer even op te laden en gezellig met elkaar te borrelen. 2e ronde met hapjes.
21.45 - 22.15 De laatste ronde van de Bonte Koewizz. Welk team heeft de meeste punten gescoord en wint de eerste prijs!?
22.15 - 22.30 Gezellig na borrelen en het laatste rondje. (Uitloop is mogelijk in overleg).


DRANKJES ZIJN INBEGREPEN GEDURENDE HET HELE AVONDPROGRAMMA!

Dit geldt voor: koffie/thee, frisdrank, bier, speciaalbier en wijn. 

Prijs voor een programma van 5 uur: €74,50 p.p. all-in!
Prijs voor een programma van 6 uur: 77,5 euro p.p. all-in! Een aantal foto's op deze pagina zijn gemaakt door: P-nase

Vul uw eigen inhoud in.