Koewizz arrangement

Brabantse gezelligheid met de Bonte Koewizz!

Het all-in Koewizz arrangement is een compleet en avondvullend programma voor grote gezelschappen v.a. 20 personen. Of het nu gaat om een personeelsuitjebedrijfsuitjevriendenuitje of familiedag, met de bonte Koewizz beleef je een onvergetelijke en compleet verzorgde avond!

Wat kunt u verwachten?

'De Bonte Koewiz' is een verzameling van verschillende elementen uit bekende tv-shows zoals 'Jongens tegen de meisjes' 'ik hou van Holland' en "munite to win it". Oftewel het leukste van al deze quizzen in één avond!

Hieronder een voorbeeld van hoe het programma eruit zou kunnen zien. Tijden zijn variabel en naar wens bespreekbaar.

17.30 - 18.00 U en uw gasten krijgen een warm onthaal op de boerderij met een drankje bij binnenkomst. Loop gerust eens een rondje over de boerderij!
18.00 - 19.30 Om zes uur start de FarmersGrill waarbij het vlees (van de eigen boerderij voor u wordt gebakken op onze smoker. Ook het uitgebreide buffet staat voor u klaar met frites, diverse salades, sauzen, stokbrood met kruidenboter en meer! Het is ook mogelijk om het warm/koud buffet of het oer Hollandse stampottenbuffet te nemen. 
19.30 - 20.30 Start van de eerste ronde van de Bonte Koewizz waarbij jullie in teams op de proef worden gesteld. 
20.30 - 20.45 Pauze. Gezellig even wat borrelen.
20.45 - 21.30 Tweede ronde van de Bonte Koewizz.
21.30 - 21.45 Pauze. Ook nu is het tijd om weer even op te laden en gezellig met elkaar te borrelen. 2e ronde met hapjes.
21.45 - 22.15 De laatste ronde van de Bonte Koewizz. Welk team heeft de meeste punten gescoord en wint de eerste prijs!?
22.15 - 22.30 Gezellig na borrelen en het laatste rondje. (Uitloop is mogelijk in overleg).


DRANKJES ZIJN INBEGREPEN GEDURENDE HET HELE AVONDPROGRAMMA!

Dit geldt voor: koffie/thee, frisdrank, bier, speciaalbier en wijn. 

Prijs: 77,5 euro p.p. all-in! (minimaal 20 personen)Een aantal foto's op deze pagina zijn gemaakt door: P-nase

Vul uw eigen inhoud in.