U mag weer met meer dan 100 personen boeken !

Home » Arrangementen » Arrangement happen en ontsnappen

Arrangement happen en ontsnappen

 

Reserveer de spannende 'Escape the Farm' activiteit in combinatie met het Goed Geboerd buffet. Dit buffet bestaat uit vlees van o.a. onze eigen boerderij dat voor u op onze SmokeyFarmersGrill wordt bereidt. Daarnaast kunt u heerlijk genieten van warme vleesgerechten als onze eigen hachee en kipsaté. Ook zitten er diverse salades, broden en kruidenboter inbegrepen. Drankjes zijn all-in bij dit arrangement.

Voorbeeldprogramma Happen & Ontsnappen

17:00- 17:15 U en uw gasten krijgen een warm onthaal op de boerderij met een drankje bij binnenkomst. Loop gerust eens een rondje over de boerderij!
17.15 - 18.30 Start uw Boeren Buffet (naar keuze) - in dit voorbeeld: Goed geboerd buffet, Met o.a. scharrelvlees (van de eigen boerderij). Daarnaast kunt u genieten van onze (h)eerlijke eigen hachee en kipsaté.Ook frites, diverse salades, sauzen, vers fruit en stokbrood met kruidenboter staat voor u klaar! Kortom, voor elk wat wils! Het is ook mogelijk om te kiezen voor een oer Hollands stampottenbuffet.
18:30 - 20.00 Activiteit escape the farm.

Prijs voor een Happen & Ontsnappen arrangement van 3 uur: € 53,- p.p. all-in! 

Voor wie?
Het Happen & Ontsnappen arrangement is ideaal als bedrijfsuitje of een gezellige avond met vrienden. Dit arrangement is het hele jaar te boeken vanaf 6 personen. Deelnemen kan vanaf 13 jaar en ouder. 

Wat houdt het arrangement in?

  • Onbeperkt borrelen (koffie/thee, fris, bier, speciaalbier en wijn all-in)
  • Goed geboerd buffet (optioneel: vis, biefstuk, ijstaart)
  • Escape the Farm activiteit.


Aanvullende informatie

  • Parkeren is GRATIS
  • Dit programma is ook zeer geschikt voor de wintermaanden
RESERVEER NU!