Ook voor kerstborrel en nieuwjaarsreceptie!

Puzzeltocht in het maisdoolhof!

Daar staat u dan, in de wei tussen de koeien. Voor u ligt een veld van 2.5 hectare maïs. Het veld zit vol met gangen. Wie vindt als eerste de weg naar de uitgang? In het doolhof zit een opdracht verwerkt. Door de juiste route te volgen en de puzzel in te vullen, vervult u de opdracht. Misschien loopt u vast en moet u even op de uitkijktoren klimmen, om de juiste weg te vinden. Het maïsdoolhof is een leuke bezigheid voor alle leeftijden. Naast het doolhof kunnen de kinderen zich vermaken bij de dieren (kalfjes, varken), springkussen en stroberg.

Aanvullende informatie

Het maïsdoolhof is geopend vanaf half juli t/m september en is ook te boeken in combinatie met één van onze voordeelarrangementen. Uiteraard kunt u deze activiteit ook los boeken. Er geldt dan geen minimum aantal personen. Gezellig na afloop een frietje met snack uit klomp eten kan natuurlijk ook!  

 

Duur: 1 tot 1,5 uur
Leeftijd: Voor alle leeftijden
Prijs: kinderen jonger dan 6 zijn gratis* (max. 1 per volwassene) 
          kinderen 6-12 €4,00
          volwassenen €7,00

*Voorbeeld: U komt met vijf volwassenen en zeven kinderen jonger dan 6 jaar dan betaald u: 5 x volwassenentarief (€7,-) + 2 x kindertarief (€4,-). Vijf kinderen mogen dan gratis = €43,- totaal.