koewizz

De leukste Bonte Spelquiz van Brabant!

De Bonte Koewizz is een avondvullend programma en zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Of het nu gaat om een personeelsuitje, bedrijfsuitje, vriendenuitje, familiedag, of een uitje met kennissen. Onze quiz is geschikt voor alle soorten gezelschappen. Wij zorgen ervoor dat de quiz aansluit bij uw wensen en verwachtingen afhankelijk van de doelgroep. Deze activiteit kan overdag, maar is ook zeker goed geschikt als vullend avondprogramma inclusief dranken/borrelnootjes.

Wat kunt u verwachten?

'De Bonte Koewiz' is een verzameling van verschillende elementen uit bekende tv-shows zoals 'Jongens tegen de meisjes' 'ik hou van Holland' en "munite to win it". Oftewel het leukste van al deze quizzen in één avond !

Aanvullende informatie
De Koewizz is te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. (Minder personen in overleg).
Ook kunt u deze activiteit combineren met een van onze voordeelarrangementen (eten + drinken). Een voorbeeld met opties van  'De Bonte Koewiz' avond:

Prijzen
De Bonte Koewizz is zowel als losse activiteit als in een arrangement te boeken. De prijs voor de losse activiteit is €35,- per persoon. 
Het spel heeft een duur van +/- 2 tot 3 uur en is inclusief onbeperkt dranken; koffie/thee, frisdrank, bier en wijn. (v.a. 20 personen)


20160520_182005
DSC_4231
IMG_6271.JPG

Vul uw eigen inhoud in.