koewizz


De leukste Bonte Spelquiz van Brabant!

De Bonte Koewizz is een avondvullend programma en zeer geschikt voor grotere gezelschappen. Of het nu gaat om een personeelsuitje, bedrijfsuitje, vriendenuitje, familiedag, of een uitje met kennissen. Onze quiz is geschikt voor alle soorten gezelschappen. Wij zorgen ervoor dat de quiz aansluit bij uw wensen en verwachtingen afhankelijk van de doelgroep. Deze activiteit kan overdag, maar is ook zeker goed geschikt als vullend avondprogramma inclusief dranken/borrelnootjes.

Wat kunt u verwachten?

'De Bonte Koewiz' is een verzameling van verschillende elementen uit bekende tv-shows zoals 'Jongens tegen de meisjes' 'ik hou van Holland' en "munite to win it". Oftewel het leukste van al deze quizzen in één avond !

Aanvullende informatie
De Koewizz is te boeken voor gezelschappen vanaf 20 personen. (Minder personen in overleg).
Ook kunt u deze activiteit combineren met een van onze voordeelarrangementen. Een voorbeeld met opties van  'De Bonte Koewiz' avond:

Prijzen
De Bonte Koewizz is zowel als losse activiteit als in een arrangement te boeken. De prijs voor de losse activiteit is €35,- per persoon. 
Het spel heeft een duur van +/- 2 tot 3 uur en is inclusief onbeperkt dranken; koffie/thee, frisdrank, bier en wijn. (v.a. 20 personen)


Bonte Koewizz Arrangement (Dit is een voorbeeldprogramma) Klik hier voor meer informatie.
Ook hebben wij een avondvullend programma samengesteld dat te boeken is vanaf 20 personen. Dit arrangement is het hele jaar door te boeken!

17.30 - 18.00 U en uw gasten krijgen een warm onthaal op de boerderij met een drankje bij binnenkomst. Loop gerust eens een rondje over de boerderij!
18.00 - 20.00 Om zes uur start de Boergondische bbq of wintergrill waarbij het vlees voor u wordt gebakken op onze smoker. Ook het uitgebreide buffet staat voor u klaar met frites, diverse salades, sauzen, stokbrood met kruidenboter en meer! Het is ook mogelijk om het warm/koud buffet of het oer Hollandse stampottenbuffet te nemen. 
20.00 - 21.00 Start van de eerste ronde van de Bonte Koewizz waarbij jullie in teams op de proef worden gesteld. 
21.00 - 21.30 Pauze. Gezellig even wat borrelen. 
21.30 - 22.30 De laatste ronde van de Bonte Koewizz. Welk team heeft de meeste punten gescoord en wint de eerste prijs!?
Gezellig na borrelen en het laatste rondje. (Uitloop is mogelijk in overleg).


DRANKJES ZIJN INBEGREPEN GEDURENDE HET HELE AVONDPROGRAMMA!

Dit geldt voor: koffie/thee, frisdrank, bier en wijn. 

Boekt u deze hele avond dan betaald u 74,50 euro p.p. all-in !! (minimaal 20 personen)


20160520_182005
DSC_4231
IMG_6271.JPG

Vul uw eigen inhoud in.